2777
2789
عنوان

صدای گوشیم نمیاد چیکارکنم

221 بازدید | 7 پست

صدای زنگ گوشیم میاد ولی بقیه اصلا نه توتنظیمات رفتم همشونم تاآخر گذاشتم نمیدونم چیکارکنم مثلا ویس ها وآهنگ هارو پلی میکنم هیچ صدایی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریستارت کن

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند            واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند        هاتف آن روز به من مژده این دولت داد        که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند         خداوندا شادی و حال خوش و سلامتی را به مردم کشورم عطا کن 🌸💛                             اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)🥀🖤 امام زمانم ، پدر عزیزم ، آقا جان بیا که دنیا بدون تو صفایی ندارد،بیا که بدون تو حال دل هیچ کس خوب نیست بیا تا جوانم بده رخ نشانم🍃💞                                                                                قربون دل پاکت اگه تا اخر امضا خوندی منو از دعای خیرت بی نصیب نگذار😍

خاموش روشن کن ببین درست میشه 

مال منم یه بار اینجوری شد خاموش و روشن کردم درست شد 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
ریستارت کردم بازم خوب نشد😕

ببر تعمیر پس 

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند            واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند        هاتف آن روز به من مژده این دولت داد        که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند         خداوندا شادی و حال خوش و سلامتی را به مردم کشورم عطا کن 🌸💛                             اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)🥀🖤 امام زمانم ، پدر عزیزم ، آقا جان بیا که دنیا بدون تو صفایی ندارد،بیا که بدون تو حال دل هیچ کس خوب نیست بیا تا جوانم بده رخ نشانم🍃💞                                                                                قربون دل پاکت اگه تا اخر امضا خوندی منو از دعای خیرت بی نصیب نگذار😍