2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۶ روزه عمل کردم. اتاق عمل و بیهوشی که اصلا ترس نداره دارو بیهوشی دکتر بیهوشی تزریق کرد چشمام سنگین شد بعدم دیگه هیچی نفهمیدم تا بهوش اومدم. خیلی خوابم میومد و اینکه نمیتونستم نفس بکشم از بینی با اینکه تو بینیم هیچی نذاشته بود دکتر ولی بینی کیپه کیپ بود با دهن هم دهنم اینقدر خشک بود که بازم نمیتونستم آب هم نمیذاشتن بخورم یکم رو لبام خیس میکردن. عصرش هم مرخص شدم از بیمارستان رفتم خونه خوابیدم دو تا بالش زیر سرم سرم بالا طاق باز باید میخوابیدم مرتب آب کرفس آب میوه طبیعی سوپ خوردم بخاطر داروی بیهوشی و کبودی و ورم. درد اصلا نداشتم فقط تنها مشکلم گرفتگی بینی بود. و یکمی جای بخیه هام سوزش داشت. از روز دوم هم عطسه و آبریزش بینیم شروع شد که قرص لوراتادین میخوردم کم شد. از روز سوم هم با سرم شستشو داخل بینیم میشسنم دیگه کم کم بینیم باز شد. ولی هفته اول خیلی سخت بود از وقتی بخیه ها رو کشیدم راحت شدم و روز به روز حالم بهتر شد. و اینکه من اصلا صورتم ورم نکرد کبودی هم نداشتم حتی به اندازه یک نقطه

منم شب قبلش خیلی استرس داشتم،به حدی که گفتم صبح نمیرم عمل ،ولی رفتم،اونجا هم قبل عمل قرص آرام بخش میدادن ،داشت خوابم میبرد تا اومد نوبتم بشه،خلاصه رفتمو مواد بیهوشی رو که زد یه دفعه همه چیز تاریک شد و هیچی متوجه نشدم...کلا متوجه نمیشی تا چند وقت هم مواد بیهوشی روت اثر داره و کلا خوابالو و خوش خواب میشی تا بگذره به خوشی ان شاالله 

❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️
ممنون عزیزم تا چند روز باید طاق باز بخوابم 

هفته اول که حتما طاق باز بخوابید سرتون هم از بدنتون باید بالاتر باشه مثل حالت ۴۵ درجه باشه زیر سرتون. بعد از یک هفته دکتر من گفت به پهلو میتونی بخوابی ولی سرت بالا باشه روی بالشت نیفته بینی تحت فشار نباشه. ولی من بازم ترسیدم تا سه هفته طاق باز خوابیدم بعدم که به پهلو میخوابیدم صورتم زیاد یه ور نمیکردم. و اینم بگم که من چسب که میزدم یه قالب مسی هم روی بینیم بود بخاطر محافظت از بینی