2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

عمل کردی حالت چطوره خوبی ؟

ببخشید یه سوال داشتم تاپکت قفل بود برا همین مجبور شدم اینجا بپرسم میشه کمکم کنی 

راستش از یخچالت استفاده کردی راضی هستی ؟ 

من میخوام بخرم گفتن هیمالیا مدل پانوراما پلاس خوبه صدا هم نداره ولی خب اصلا رو برچسب یخچال ننوشته چند دی سی بل صدا داره و مصرف انرژی هم b هست 

اگه پیاممو دیدی لطفا جواب بده

ممنون 

[QUOTE=262667351]سلام عزیزم آره عمل کردم ..یخچال هیمالیا اره خوبه .[/QUOTE

سلام گلم خوبی ؟ دختر چه جراتی داشتی رفتی عمل 

خداروشکر که خوبی 

میشه مدل یخچالتو بفرستی برام پس فردا باید برم خرید موندم چکار کنم 

هیمالیا صداره داره یا نه ؟ چون اصلا ننوشته رو برچسبش چند دسی بل هست صداش ؟ از اون موقع که خریدی ان شالله مشکلی براش تا حالا که پیش نیومده که آره ؟ 

اگه پیاممو دیدی جواب بده مدلشم برام بفرست لطفا 

[QUOTE=262667351]سلام عزیزم آره عمل کردم ..یخچال هیمالیا اره خوبه .[/QUOTE سلام گلم خوبی ؟ دختر چه ...

اره دیگه جراتش رو پیدا کردم ..از این مدل پانورما پلاس هست مصرف انرژی b.تا اینجا ک مشکلی نداشته ولی الان سری جدیداش اومده ک مصرف انرژی aهست.در کل هیمالیا از نظر سرمایش گنجایش خوبه .یکم شاید یخ سازش یخ ها بهم بچسبه ک اونم در طول روز ازش استفاده کنی اتفاقی براش نیوفته.