الهید مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 4893 عنوان بارداری و اقدام 106 بازدید | 6 پست سلام ببخشید کسی هست که تو اقدام به بارداری شیاف سیکلوژست استفاده کرده باشه؟ از چند سیکل شروع کردید و تا کی استفاده کردید؟ 1401/09/05 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanefandogham عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 649 تو اقدام برای چی؟ ❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.
mamanefandogham عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 649 بارداری نشنیده بودم کسی تو اقدام بزنه ولی اونایی که سقط داشتن یا مشکل لکه بینی دارن وقتی باردار میشن استفاده میکنن ❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.
الهید مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 4893 نشنیده بودم کسی تو اقدام بزنه ولی اونایی که سقط داشتن یا مشکل لکه بینی دارن وقتی باردار میشن ... خب اونایی که سقط داشتن از چندم سیکل باید شیاف بذارن؟
mamanefandogham عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 649 خب اونایی که سقط داشتن از چندم سیکل باید شیاف بذارن؟ من به محض مثبت شدن تست گذاشتم یعنی موعد پریود بی بی چک زدم مثبت شد گذاشتم و بعدم که رفتم دکتر گفت خوب کاری کردی و تا الان دارم میزارم ❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.