2777
2789
عنوان

*کیک تولد خونگی*

| مشاهده متن کامل بحث + 5831 بازدید | 28 پست
۹ ساله هست عزیزم😘

با ماسوره اینجوری رو کیک طرح بنداز چون دفعه اولته خامه کشی سخته برات و صاف در نمیاد

من تو مایه های این کیک برا دخترم درست کردم 7 سالشه دستور کیک هم بالا تر دادم خیلی کیک بی قلقیه هر وقت درست کردی عکس بگیر تگم کن ببینم😊❤

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
من قناد خونگی ام 😊 تخم مرغ 9 تا ، 300 گرم آرد ، 300 گرم شکر ، نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر، نصف وزن ...

خییییییلی ممنون گلم خیلی خوب توضیح دادی

فقط اون قسمت که گفتی نصف وزن زرده تخم مرغ روغن رو نفهمیدم که دقیقا چقد

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ماسوره اینجوری رو کیک طرح بنداز چون دفعه اولته خامه کشی سخته برات و صاف در نمیاد من تو مایه های ...

چشم حتما کدبانو جان

واقعا خیلی قشنگه🥰🥰🥰🌹

شما دعا کن خوب در بیاد و شرمنده اطرافیانم نشم😄

عزیزم من شغلم کیک پزیه میزارم برات موادکبک شیفون مناسب خامه کشی وفوندانت ۶عددتخم مرغ ۲لیوان ارد ...

عزیزم این قسمت آخر توضیحاتت که گفتی خامه رو میزاری بیرون از فریزر که در حد ماست چکیده باشه...و بعد گفتی اول با دور کند همزن و بعد با دور تند همزن هم بزن  منظورت خامه اس؟ینی خامه رو هم بزنم یا همون جوری مستقیم بریزم رو کیک؟؟؟

لطفا جواب بده عزیزم چون خیلی مهمه 

عزیزم این قسمت آخر توضیحاتت که گفتی خامه رو میزاری بیرون از فریزر که در حد ماست چکیده باشه...و بعد گ ...

اگه خامه بگیری ازلوازم قنادی اون خامه فرم نگرقته هنوژ مارکاشم گفتم ک چی خوبه اونوبایدهم برنی باهمزن

ولی اگ ارقنادی خامه بگیری نیاز به فرم دعی نیست

🫀👶🧿
خییییلی ممنون عزیزم  اگه میشه دستور پخت کیک رو بهم بگو چون من هییییچی نمیدونم از فوت و فن کیک ...

تخم مرغ ۶ عدد، شکر ۲۰۰ گرم ،ارد ۲۳۰ گرم،شربت بار یا عسل یک قاشق غذا ،وانیل سرقاشق چای خوری، آب ولرم تقریبا نصف لیوان ،پکینگ پودر یک قاشق چای، قالب گرد سایز ۲۲ 

ببین من همیشه با این دستور کیک درست میکنم فوق‌العاده س 

پوک و اسفنجی میشه 

اول سفیده رو خوب بزن تا کف کنه بعد نصف شکر رو بهش اضافه کن باز خوب هم بزن 

تو یه ظرف دیگه زرده شکر وانیل و عسل رو بریز فیکس پنج دقیقه  هم بزن باید تبدیل به یک کرم سفید و غلیظ بشه بعد آب رو اضافه کن و پنج دقیقه دیگه هم بزن بعد به  سفیدها اضافه ش کن و آروم هم بزن 

آرد و پکینگ پودر رو سه بار الک کن و کم کم به موادت اضافه کن خیلی هم بزنی پف کیک می‌خوابه 

بعد بریز تو قالب و بزار فر 

فر از قبل به مدت ۱۵دقیفه باید گرم شده باشه

خییییییلی ممنون گلم خیلی خوب توضیح دادی فقط اون قسمت که گفتی نصف وزن زرده تخم مرغ روغن رو نفهمیدم ک ...

❤❤❤❤

وقتی که زرده و سفیده رو جدا کردی زرده ها رو بزار رو ترازو و ببین چقدر وزنشه مثلا اگه 100 گرم بود شما باید 50 گرم روغن بریزی و اب هم نصف وزن روغن ینی 25 گرم 😊

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
تخم مرغ ۶ عدد، شکر ۲۰۰ گرم ،ارد ۲۳۰ گرم،شربت بار یا عسل یک قاشق غذا ،وانیل سرقاشق چای خوری، آب ولرم ...

برای خامه هم میتونی از قنادی فرم گرفته بخری بیاری زود لای کیک بزاری هم میتونی فرم نگرفته بگیری 

بریزی هم زن و اینقدر با دور تند بزنی تا سفت بشه جوری بشه که وقتی پره ی همزن رو تو خامه در میاری روش مثل لبه های قله بشه 

یه مقدار میزاری لای کیک 

بقیه هم روی کیک رو باهاش میپوشونی 

باید سریع کار کنی چون خامه زود وا میره

اگه خامه بگیری ازلوازم قنادی اون خامه فرم نگرقته هنوژ مارکاشم گفتم ک چی خوبه اونوبایدهم برنی باهمزن ...

خب حالا به نظر شما خامه رو از کجا بگیرم بهتره؟

خامه آماده بگیرم یا نع؟

برای خامه هم میتونی از قنادی فرم گرفته بخری بیاری زود لای کیک بزاری هم میتونی فرم نگرفته بگیری  ...

راستی چون خواهرتون کوچیکه فکر کنم از کیک سونامی خیلی خوشش بیاد 

من برای دخترم روز دختر درست کردم هم خودش هم دوستاش خیلی دوست داشتن 

بزن نت کیک سونامی خیلی خیلی راحته 

یدونه ماکت عروسک 

یا عکس هم باشه خوبه 

کیک رو که آماده کردی ماکت رو روی کیک میزاری و  یه قالب گرد تو خالی یا با طلق یا هر چیزی دیگه میزاری رو کبک و توش شکلات میریزی 

بعد توی شکلات ترافل رنگی میریزی 

وقتی اون قالب رو بر میداری شکلات روی کیک می‌ریزه 

خب حالا به نظر شما خامه رو از کجا بگیرم بهتره؟ خامه آماده بگیرم یا نع؟

خامه اماده عصولاتابگیری بیاری احتماال اب شدن وبدترفرم دادنش هست

من ترجیحا خامه قنادی ازلوازمدقنادی میگیرم ک‌منجمده میزارم مث‌ماشت چگیده شه وفرم میدم

🫀👶🧿

باید سرچ کنی وسایلش همه جا هست موافق زندگی لیبرالم بابا مردم گناه دارن چرا اینقدر همه تو همن 😑 عزیزم ولی موندم اونیکه دوتا می خره 😭 خب الاغ 🎂  به بچه نمیرسه گناه دارن نمی تونی مانع شیکمت شی چه زن چه مرد هم چاق شدی دیابت گرفتی هم حق خوری کردین دهاتی ها تازه به مخارج مهم ترتون هم نرسیدید هرکی هرچی گفته ک.و.ن لقش زر زده ولی اگه نخریدن  ضمنا کیک به عروسم نرسید