2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️

بر اساس دستورالعمل‌های فعلی، در مورد استفاده از پلارگونیوم برای کودک یک ساله، والدین باید نکات زیر را بدانند:

• با یک متخصص مشورت کنید: هرگز هیچ مکمل گیاهی، از جمله پلارگونیوم، را بدون توصیه خاص از سوی پزشک اطفال یا یک متخصص بهداشت به کودک یک ساله ندهید. آن‌ها می‌توانند وضعیت کودک را بررسی کرده و تعیین کنند که آیا مزایای احتمالی آن بیشتر از خطراتش هست یا خیر.
  • فقدان تأیید رسمی: آگاه باشید که سازمان‌های نظارتی بزرگ مانند آژانس دارویی اروپا (EMA) به طور رسمی ایمنی یا اثربخشی این محصول را برای کودکان زیر ۶ سال تأیید نکرده‌اند.
  • روش‌های جایگزین و اثبات‌شده: برای علائم رایج سرماخوردگی مانند آبریزش بینی، استفاده از روش‌هایی که سابقه ایمنی ثابت‌شده برای نوزادان دارند، ایمن‌تر و به طور گسترده‌تری توصیه می‌شود، از جمله:
    • قطره یا اسپری بینی نمکی.
    • دستگاه‌های بخور سرد.
    • نوشاندن مایعات کافی.