2777
2789

من یه بار سبزی پلو درست کردم فقط شوید و جعفری داشتم خوشمزه شد ، سبزی شون یکیه یه حبه سیرم توش بزن ان شالله خوشمزه میشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
من یه بار سبزی پلو درست کردم فقط شوید و جعفری داشتم خوشمزه شد ، سبزی شون یکیه یه حبه سیرم توش بزن ان ...

مرسی دورت بگردم چشم من کم تجربم سیر رو باید خورد کنم یا رنده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی دورت بگردم چشم من کم تجربم سیر رو باید خورد کنم یا رنده؟

زنده باشی گلم ، هم میتونی رنده ریز کنی هم میتونی ریز خرد کنی ففط درست کردی بیزحمت به منم بگو خوب دراومد یا نه ممنون عزیزم 

زنده باشی گلم ، هم میتونی رنده ریز کنی هم میتونی ریز خرد کنی ففط درست کردی بیزحمت به منم بگو خوب درا ...

سلام عزیزم درست کردم خیلی خوب شد اصلا مزش بد نشد بدون تره اما به جای سیر مقداری پودر سیر زدم بهش 

سلام عزیزم درست کردم خیلی خوب شد اصلا مزش بد نشد بدون تره اما به جای سیر مقداری پودر سیر زدم بهش&nbs ...

سلام عزیزم خب خداروشکر ،گفتم که من تازه گشنیز نداشتم فقط شوید بود و جعفری ریختم تو سبزی پلو خوشمزه شد ،دیگه شما که گشنیزم داشتی ،ان شالله همیشه سفرتونوپربرکت باشه 😍