2777
2789
عنوان

خواهش میکنم دقت کنید

187 بازدید | 6 پست

بچه ها یه سری اکثریت افراد جامعه یه سری از کلمات رایج رو اشتباه مینویسن

توروخدا اینارو درست بنویسید :))

راجب غلطه و راجع به درستهههه

ترجیه غلطه و ترجیح درستهههه

توجیح غلطه و توجیه درستهههه

هر بار که اشتباه مینویسه کسی اینارو احساس میکنم از درون اتیش میگیرم و بدن تمام کسایی که این همه برای ادبیات ما زحمت کشیدن تو گور میلرزه

امیدوارم کمک کرده باشم

شماهم اگر چیزی میدونید اضافه کنید

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

QUOTE=261578224]همجنسگرایی نه همجنسبازی [/QUOTE]

میدونم این دوتا باهم فرق دارن

همجنسگرایی که از اسمش معلومه چه معنی میده

ولی بچه های راهنمایی و دبیرستان  بخاطر سنشون میرن سمت این کارا درصورتی که اصن گرایششون این نیس یعنی برا سرگرمی  همجنس بازی میکنن دیگ😑🤦🏾‍♀️

اون تاپیک قفل شده بود

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
QUOTE=261578224]همجنسگرایی نه همجنسبازی [/QUOTE] میدونم این دوتا باهم فرق دارن همجنسگرایی ...

وای ببین من ادمیم که خیلی رو خودم مخصوصا مجازی کنترل دارم

امروز اصلا یه چیزایی اینجا دیدم کنترلم کامل از دست رفت  

فکر کردم از اون دست ادمایی که بلد نیستن و توهین میکنن و اینا

ببخشید قربونت برم  

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
وای ببین من ادمیم که خیلی رو خودم مخصوصا مجازی کنترل دارم امروز اصلا یه چیزایی اینجا دیدم کنترلم کا ...

خواهش می کنم قشنگم💕درکت می کنم

حق داری آدم یه چیزایی یا یه کاربرایی اینجا میبینه که شاخ درمیاره

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
خواهش می کنم قشنگم💕درکت می کنم  حق داری آدم یه چیزایی یا یه کاربرایی اینجا میبینه که شاخ درمی ...

قربونت برم

اره به خدا