من ۷ ماهه اومدم خونه خودمون قبل اون ۹ ماه عقد بودم تو دوران عقد کم و بیش همسرم به کارتم پول میزد از وقتی اومدیم خونه خودمون هیچی خدا بابامو برام نگه داره باز اون هی بهم پول میده پولایی روکه بابامم میده رو جمع میکنم بعد همسرم ازم میگیره میگه الان لازم دارم بعدا بهت پس میدم ولی الان ۱ تومن بهم قرض داره منم تو کارتم هیچی ندارم حتی ندارم قبض موبایلمو پرداخت کنم ماه قبلم پرداخت نکردم هی اخطار قطع میاد میترسم قطع کنن سیمکارت به اسم مامانمه اوناهم بفهمن همسرم پسر خوبیه خوش اخلاق و مهربونه تو کار خونه هم کمکم میکنه برا خورد و خوراکم چیزی کم نمیزاره ولی مثلا دیدوز خواستم برا یلدا یه شمع ۲۰ هزار تومنی بود سفارش بدم هپش میگه میخوای چیکار این مثال بودهرچی بخوام میگه میخوای چیکار بعد ابنکه اومدم خونه خودمون فهمیدم ۷۰۰ میلیون به بیرون قرض داره😭اینو من اصلا نمیدونستم افسرده شدم از وقتی اومدم خونه مون حتی ۱ جفت جورابم نخریدم خواهرشوهرم هرررررروز برا خودش و بچه ش یه چیزی میخره کاشت ناخن میره موهاشو رنگ میکنه منم خیلی دلم میخواد موهامو رنگ کنم ولی همسرم پول نمیده بهم خسته شدم
در واقع بهت دروغ گفته. چون کسی که این همه قرض داره معلومه چیزی واسش نمیمونه
بعد چرا پولی که بابات بهت میده رو میدی به همسرت؟
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
اول که پنهان کاریش قابل درک نیست،باید توضیح بده شاید اصلا قرضی نباشه دروغ باشه ،دوما حداقل اونجیزی که بابات میده رو سریع خرج کن ،نمیگم هدر بده ولی همون قبض موبایل یا چیزای ضروری، دیگه چرا جمع میکنی دوباره میدی به اون
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
همسرم پسر خوبیه خوش اخلاق و مهربونه تو کار خونه هم کمکم میکنه برا خورد و خوراکم چیزی کم نمیزاره
اسی همین کافیه بیشتر ازین نمیتونه خرجت کنه درکش کن تا بدهیاش تموم شه
(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است. (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)
به بانک یا مردم ؟وای بدهکاری سخت ترین چیزه نفس ادم میگیره خیلی فشار رو همسرته عزیزم درکش کن فعلن همه چی درست میشه من اینقد ادم تو این شرایط دیدم یکش عمم بود عکس عروسیشو ک با خاله هام مقایسه میکردم بغضم گرفت میگفت اگه لباس عروس خوب متری شیش تومن بود من لباس متری هفتصد تومن برام خریدن همه طلا داشتن تو عروسیشون اون هیچی خیلی مظلوم تا چند سالم خونه بابابزرگم بود الان یکی از پولدار ترین ادمای شهرمون شوهر عمه م غصه هیچیو نخور