سلام عزیزم در انتخاب دکتر متخصص پرتو درمانی دقت بسیار بکن شوهر من با پرتودرمانی مثانه سوختگی داد و الان دوساله درگیریم و باید مثانه رو دربباربم .بسته به عضوی که پرتو درمانی میشه حتما زیر پاهاش بالشت بذاره که امبولی نکنه و اگر امکان داره اروم هم که شده راه بره از دادوی یاشه مجکس هم بدای تقویت اشتها و سیستم ایمنی بدنش ایتفاده کن جلوی حالت تهوع بعد از پرتودرمانی رو میگیره یکم گرونه اما موثره
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پدر من الان سری دومش هست داره میره . قبلن سی جلسه رفته بهمراه شیمیدرمانی . زانو راحته عزیزم پدرت ضعیف نمیشن اصلا نترس . پدر من بدترین نوع تومور مغزی رو داره گرید ۴
سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
سلام عزیزم خوبین من خیلی اون موقع تحقیق می گردمسر این قضیه
گوشت بلدرچین عالیه فقط طعیش یکمومتفاوته ممکنه دوس نداشته باشن با سبزیجات فراوون باهاش سوپ درست کنین عالیه برای نهوع و کلا سیستمشون
^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
الهی خدا زودتر شفا بده من که کلی اعصابم بهم ریخته سر این مشکل پدر من چون تو زانو بود نه وزن کم کرد ...
ما ار۱۳ دی فهمیدیم اتفاقی کنسرمعده ست خیلی حالش خوب بود روند درمان وکه شروع کردیم هر روز ضعیفتر شد الان شده یک مشت استخوان که همیشه تو رختخوابه😭😭😭اخه این چه درمانی هست لعنتی.بخدا قلبم داره میترکه