2777
2789
عنوان

نمیدونم چه مرگم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 47 پست
میگم اونجا هرچی بود آدم درب رو راحت باز میذاشت ،میرفت و میومد،وسیله میذاشتی تو راهرو،بچه ها حوصلشو س ...

من پنج تا خونه عوض گردم. سه بار نزدیک بودن به خانواده شوهر رو تجربه کردم دو بار دوری. اگه اون دوبار ماهی یه بار دعوامون میشد، اون سه بار که نزدیک بودیم هفته ای دوبار

حتی دیگه آخرین بار که تو ساختمان بودیم، تقریبا هیچ وقت دو روز پشت سر هم با هم آشتی نبودیم و منم آخر طلاق گرفتم 

تو زندگی همه چیز رو با هم نمیشه داشت

ان شالله خونه جدید برکت و همسایه خوب رو تجربه کنی

سلام عزیزم... حس استقلال خیلی شیرینه.. اولش سخته دعای نادعلی بخون و از خدا کمک بخواه. قطعا به شرایطت ...

اصلا آدمی نیستم با کسی رفیق بشم دوتا بچه کوچیک دارم درگیرم باهاشون

ولی واقعا حسم بده،پر از استرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پنج تا خونه عوض گردم. سه بار نزدیک بودن به خانواده شوهر رو تجربه کردم دو بار دوری. اگه اون دوبار ...

منم به همسرم همین رو میگفتم اینجا بودنمون مثل بمب ساعتیه،معلوم نیست دوباره کی منفجر بشیم

بابا بيخيال  اين حالتايي ك ميگي براي اثاث كشي طبيعي ه  من خودم توو يه اپارتمان ٦٣ متري ب ...

تا یکی دوماه که من عذاب میکشم

الان من همینم هی گوشه های خونه رو نگا میکنم میزنم زیر گریه،

از خوبي هاي بشر عادت كردنه به شرايط جديد يه جوري عادت ميكني كه انگار اصلا از اول آپارتمان نشين بودي ...

بیشتر از اون رفتنه میترسم، از اینده،از جدا شدن،از کنار غریبه بودن،از حس استقلال

نمیدونم چه مرگمه،همیشه آرزوم بود برم

همیشه خاور اثاث کی میدیدم میگفتم انشاا... قسمت من

الان نمیدونم حالم چمه

به همسرم میگم منم که ازدواج کردم حس میکردم منو آوردن توی این خونه گذاشتن بزور میگن باید تحمل کنی،سخت ...

یعنی چی اول میرم خونه مامانم خدایی خیلی رودادی بهش منم شوهرم اولا اینجوری بودبدون اینکه به من بگه مهمون دعوت می‌کرد یهویی زنگ میزد خواهرش بیاد ننش بیاد ناحرفم میزدم میگف مگه اونا مهمونن خونه خودشونه هرموقع عشقشون بکشه میان یا هرجا میرفتیم مادرشوهرم زنگ میزد دستور میفرمود باید حتما بیاین یه بار خونه فامیلشون دعوتمون کردن بعد من اینارو 3بار دعوت کرده بودم هر3بارم نیومده بودن ولی چون مادرشوهرم دستور فرمودن شوهرم گف بریم منم شری به پا کردم شری به پا کردم که خدا میدونه یاقبلنا هرجا میرفتیم ننه وخواهرشم باید میومدن یابرای هرچیزی نظر میدادن من مصرف دستمال کاغذیم کلا بالاس یه چندبار با ننش رفتیم خرید هی دید من دستمال میخرم یه روز گف چقدردستمال میخری بدبخت پسرم چقدربایدخرید کنه و ازاین چرت وپرتا خلاصه یکی دوبار من طوفانی به پا کردم یه شری انداختم به شوهرمم گفتم من دیگه دارم میرم تواین خونه نمیمونم تو بمون  وننه وخواهرت اصلا دیگه نیمخوام زندگی کنم بعد اون دیگه جرات نداره پیش من حتی اسم ننه وخواهرشم بیاره هرروز هرروز ننش غذا میفرستاد یاصدامون می‌کرد شوهرگاو منم انگارغذا نخوردس خونمون یه جوری می‌خورد برا 10 روزبعدشم ذخیره کنه الان یه جوری شده یه ذره میخوره میره کنار اصلا یاد کاراشون میوفنم روانی میشم جماعت بیشورو توام رونده یعنی چی بدون تو بره خونه ننش یااول بره اونجا اصلا محلش نزار 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
من پنج تا خونه عوض گردم. سه بار نزدیک بودن به خانواده شوهر رو تجربه کردم دو بار دوری. اگه اون دوبار ...

به من شوهرخواهرشوهرم گفت ،توی این خونه هرکی هرکاری باهات کرد فحش و دری وری هم بهت گفت زدتت،حق نداری حرف بزنی

حالا دختر ۲۱ ساله خودش منو گرفته بود زده بود،یکی نیست بهش بگه برو ادب به بچه خودتت یاد بده

اصلا آدمی نیستم با کسی رفیق بشم دوتا بچه کوچیک دارم درگیرم باهاشون ولی واقعا حسم بده،پر از استرسه

حق داری ولی خوب میشی... اگر آرامبخش ضعیف داری مثل کلرودیازپوکساید 5 تا چند روز قبل از خواب بخور..اگرم نمیخوای شیمیایی بخوری عرق بهارنارنج و گل گاوزبودن بخور... آرامش میگیری

یعنی چی اول میرم خونه مامانم خدایی خیلی رودادی بهش منم شوهرم اولا اینجوری بودبدون اینکه به من بگه مه ...

اونم حق داره خود سی خورده ایی سال در کنار اونا بوده،نمیتونم یوهو جداش کنم،من ده سال بودم تو خونه سختمه ،چه برسه به اون،فکر کنم اوایل طبیعیه

بهش دارم میگم راه سختیه برای جفتمون بیا در کنار هم باشیم

حق داری ولی خوب میشی... اگر آرامبخش ضعیف داری مثل کلرودیازپوکساید 5 تا چند روز قبل از خواب بخور..اگر ...

اینقدر آرام بخش میخورم که دیگه روم دوز های پایین تاثیر نداره،میگم همش هم بخاطر کارهای که اینا باهام کردن،معده ام عبی شده،همش بالا میارم،،راضی شدن شوهرم برای بلند شدن اینجا راحت نبود،اون خودش خیلی چیزا دید و خسته شد،ولی وابستگیه بیچاره میکنه آدم رو

آپارتمانش چند طبقه هر طبقه چند واحدیه 

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️

خوبه بابا تک واحدی ها بیشتر دستشویی تو راپله است اصن آسایش نداشتی بابا

کیف دنیارو ببر بچه هاتو اگه بی‌قراری کرد شال و کلاه کنید برید بیرون پارکی جایی 

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
حالا عزا گرفتی که از این عتیقه ها میخوای جدا بشی؟؟؟ به خدا راحت میشی

پدرشوهرم بهم گفت رفتی دیگه حق ندارین برگردین به این خونه،وسیله اضافی دارین بذارین و درش رو ببندین،ولی دیگه خودتون حق ندارین بیان