2777
2789
عنوان

نمیدونم چه مرگم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 47 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون عادت کردی خیلی ریلکس برو تو محیط جدید حالت خوب می شه و به اونجا هم عادت می کنی نگران نباش

همش گوشه های خونه رو میبینم گریه ام میگیره،همش میگم اینا که باهات بد بودن و بچه اشون تو رو زد موندن نداره

همش به خودم همین رو میگم،روزهای بهتر برات داره میاد ولی میترسم من تو خونه شخصی بزرگ شدم،اینجا هم خ ...

خودت میگی ترس.استرس نگیر با خودت بگو خدا هوانو داره.تو اپارتمان از نظر من امنیت بیشتری داره‌.من خودم ب شخصه تو اپارتمان راحتترم‌.بعدم چون تاالات همیشه ی نفر پیشت بوده تا چند هفاگته احساس تنهایی ممکنه بکنی ولی بدون بهترین روزا رو خواهی داشت

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
همش به خودم همین رو میگم،روزهای بهتر برات داره میاد ولی میترسم من تو خونه شخصی بزرگ شدم،اینجا هم خ ...

اصلا ترس نداره من 10ساله تو آپارتمان زندگی  میکنم اصلا هیشکی به بقیه کاری نداره من 3ساله تو این خونه ام واحد بالایی رو ندیدم فقط روبه روی گاهی احوال میپرسه 

بعد هم لذت زندگی مستقل با هیچی قابل مقایسه نیست 

تازه من تو کل شهر غریبم

درکت میکنم عزیزم منم ازدواج کردنی همش این استرسو داشنم چون خونه بابام کلا ویلایی بود ما تجربه اپارتمان نشینی اصلاااا نداشتیم بعدم همسرمم هرروز ساعت 5صبح میره سرکار من همش میگفتم بیام خونمون چی میشه بره سرکار چی میشه آپارتمانه میترسم کسی دوروبرمم نیست چیکار کنم ولی الان عادت کردم همسرمم که میره چراغو خاموش میکنم میخوابم والا کسیم کاری به کارم نداره توام مطمئن باش خیلی بهت خوش میگذره

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
کدوم آدم غریبه ای از یه خواهرشوهر بد جنس بیشتر به آدم آزار می رسونه 

میگم اونجا هرچی بود آدم درب رو راحت باز میذاشت ،میرفت و میومد،وسیله میذاشتی تو راهرو،بچه ها حوصلشو سر میرفت میرفتن پایین

ولی دیگه فایده ایی ندات

اونا باهام بد طی کردن،اونا هم بهم بی محلی ک ون کجی میکردن،اونا منو زدن ،

خونه ام خوب بود موقعیت مکانی بد بود

الان شوهرم از من بدتره،بعد از ۳۷سال میخواد از کنار مادرش جدا شه

مگه آدم های غریبه میخوان چکارت کنن؟ 

باید خودت ذو تو آیینه ببینی و از خودت بپرسی لیاقتت چیه ؟ توهین و ... یا تجربه خوش استقلال و احترام

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

درکت میکنم عزیزم منم ازدواج کردنی همش این استرسو داشنم چون خونه بابام کلا ویلایی بود ما تجربه اپارتم ...

به همسرم میگم منم که ازدواج کردم حس میکردم منو آوردن توی این خونه گذاشتن بزور میگن باید تحمل کنی،سخته میدونم ولی باید تحمل کرد

اونم هی میره میاد تهدید آمیز حرف میزنه که من دیر میام خونه،اول میرم خونه مادرم اینا،تا چند هفته شاید نیام اونوری و آل و بل

میگم بسه دیگه

مگه آدم های غریبه میخوان چکارت کنن؟  باید خودت ذو تو آیینه ببینی و از خودت بپرسی لیاقتت چیه ؟ ...

کاریم نمیکننچون توی جای شهصی بودم،دور و ورم همه آشنا بودن و راحت میرفتم میومدم و گرم میشد و سرد میشد درب اتاق رو باز میذاشتم و اینجور چیزا،الان سختمه باید تو خونه باشم و درب همیشه بسته باشه

سلام عزیزم... حس استقلال خیلی شیرینه.. اولش سخته دعای نادعلی بخون و از خدا کمک بخواه. قطعا به شرایطت عادت میکنی و یه روزی به این روزهات میخندی.. بعدم بخاطر تنهایی اصلا رو به همسایه نیار.. تو آپارتمان هر چی با کسی ارتباط نگیری راحت تری

میگم اونجا هرچی بود آدم درب رو راحت باز میذاشت ،میرفت و میومد،وسیله میذاشتی تو راهرو،بچه ها حوصلشو س ...

بابا بيخيال 

اين حالتايي ك ميگي براي اثاث كشي طبيعي ه 

من خودم توو يه اپارتمان ٦٣ متري بودم وقتي اثاث بردم جاي جديد ك ١٢٠ متر بود اشك ميريختم ب جاي قبلي وابسته بودم يكي دو ماه هم شب خابم نميبرد توو خونه جديد 

بعد عادت كردم 

کاریم نمیکننچون توی جای شهصی بودم،دور و ورم همه آشنا بودن و راحت میرفتم میومدم و گرم میشد و سرد میشد ...

از خوبي هاي بشر عادت كردنه

به شرايط جديد يه جوري عادت ميكني كه انگار اصلا از اول آپارتمان نشين بودي