2777
2789

سلام

من بعد ۸ روز فرصت کردم که یه تاپیک بزنم، هر چند در اوج خستگی و فشار های مختلف روحی و جسمی ام.

من رسیدم و خوبم. مرسی از کسایی که یادم بودین و میپرسیدین ❤️🙏

روزای اوله و طبیعتا همه چی به شدت سخته

لطفا لطفا برای قوی بودن و ادامه دادن و کم نیاوردنم دعا کنین.

******* اگر در جریان نیستین تاپیک های قبلی رو بخونین ******

❌️ دوستان فعلا در شرایط روحی و جسمی نیستم که بتونم جواب سوالات مهاجرتی بدم ولی حتما در اولین فرصت تاپیک جامع میزنم ❌️

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

رفتی ایتالیا پروفت پاریسه؟ 😂😂 خوووش باشی عزیزوم

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

عه ضمن بودم تو تاپیکت ، بالاخره رفتی ایتالیا...به سلامتی...

با اون کاربر که تگت کردم اشنا شدی؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا من تاپیکاتو خوندم واشک ریختم

چرا ی لحظه فکردم توخاهرمی ودلم برات تنگ شد

امیدوارم هرجا هستی قووووی باشی سالم باشی توکار وزندگیت پیشرفت کنی وی روزی  برسه ک از کله گنده های ایتالیا بشی وباعث افتخار ماایرانیا

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

رفتی ایتالیا پروفت پاریسه؟ 😂😂 خوووش باشی عزیزوم

آره چون همیشه عاشق پاریس بودم و هستم 

اومدم ایتالیا که راحت‌تر برسم به فرانسه

مرسی عزیز ❤️

امیدوارم هرجا هستی موفق باشی و امیدوارم منم ی روز دخترم عین شما ی دختر موفق باشه تو زندگیش😊😊

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
عه ضمن بودم تو تاپیکت ، بالاخره رفتی ایتالیا...به سلامتی... با اون کاربر که تگت کردم اشنا شدی؟

خوبی عزیزم؟

❤️❤️❤️❤️

یکم حرف زدیم با هم.

ایشون یه شهر دیگه هستن خیلی خبر ندارم ازشون