2777
2789

یه پسره از رشته ی دندون پزشکی

خیلی خوشتیپ شبیه بازیگرا و قد بلند

با شخصیت و مودب

ولی از نظر تحصیلی ۳ سال پایینتر از شما باشه...

البته از نظر سنی بزرگتره ولی خیلی سال تحصیلیش پایینتره، یعنی شما فارغ التحصیل شین وارد کار شین اون تازه دانشجوعه و ۳ سال بعد از شما تموم میکنه...

شما بودین قبول میکردین یا منتظر پیشنهادای بهتر میشدین؟ یا صرفا جهت تجربه کسب کردن یه رابطه کوچیک غیر جدی باهاش شروع میکردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بازیش نمیدادم اگه اخلاقش خوبه باهاش وارد رابطه جدی میشدم چون دانشجوی دندون ترم شش میتونه کار کنه ب طور غیرقانونی ولی خب اکثرا کار میکنن

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه

آشنا میشدم باهاش فعلا در حد کم

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 

ن رد میکنم 

چون قطعا کیس های بهتریم هست

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌