2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این زوج چیه

173 بازدید | 12 پست

خانم دانشجوی پزشکی ، کار پاره وقت دارن ،درامدشون در حدیه که از پس خودش بربیاد، خوش فیس ، قد متوسط ، خانواده مطرح و تحصیل کرده ،درونگرا و مستقل ، اجتماعی هستن .

آقا دانشجوی پزشکی ، شغل دیگه ای ندارن تو دوران دانشجوییشون، خوش فیس و قد بلند ، درونگرا و به شدت آروم و کم حرف  ، از لحاظ مالی و تحصیلات از خانواده خانم ضعیفترن مالی خیلی ضعیفترن ، از خانم سنشون بیشتره ، هم شهری هم نیستن ممکنه اقا درخواست کنن که برن شهر آقا ساکن بشن و ممکنه که راضی بشن شهر خانم ساکن بشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تقریبا میشه گفت زیاد، ولی خب اقا در اینده وضعیت مالی خوبی خواهند داشت

اره معلومه دیگه

منم توهمچین شرایطیم ولی خیلی زیاد نیس تفاوت مالیمون

ولی دوس داشتم اونام مثل ما بودن چون خیلی همو دوس داریم نمیتونم بخاطر اینچیزا جدا شم

ببین اگر خیلی برات مهم و حیاتیه این موضوع  یا اگر خیلی دوسش داری باید تحمل کنی

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

آقا تا بخواد به درآمد خوب برسه سالها طول میکشه (چون شنیدم درآمد پزشک عمومی کمه) و با توجه به وضع مالی خیلی ضعیفی که میگید دارن احتمالا سرمایه ای برای شروع یه زندگی معمولی ندارن و نمیتونن رفاه ایجاد کنن و خانم باید بیشتر زندگی رو ساپورت کنه. و از اون طرف سالها نمیتونن بچه دار شن بخاطر شغلشون و شیفت ها و ممکنه آقا فشار بیاره خانم شغلش رو رها کنه (این مورد رو دیدم، طرف دکتر زنان بود)

اگر ترم های اول هستید (یعنی تایم زیادی برای آشنایی با ادم های مختلف هم صنفتون دارید) و اگر عشقی وجود نداره بیخیالش بشید

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»