2777
2789
اره خانواده ام میگن هر تصمیمی بگیری پشتت هستیم از لحاظ مالی هم مشکلی ندارن پدرم شکر خدا تنها مسعله ق ...

چند ساله خونه خودتی؟فک میکنم تازه واردی،ی مدت ک بگذره خودت متوجه میشی اونجا جای موندن هست یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو مشکلت چیه و شرایطط

مث شوهرتو بددهنه شدید دسبزن داره خسیسه درلباس بددل شکاک خاله زنگ‌..

من چاربارقهرکردم تاحالا الانم واس دسبزنش شکایت کردم 

چن سالته گلم من بیستویک

الان من حرفم اینه شوهرم فقط جمعه ها تعطیل میکنه کارش رو من میگم پذرشوهرم چرا زنگ نزد؟ حتما شوهرم کوتاه نیومده که زنگ نزده حتما نمیخاد اشتی کنه وگرنه امروز جمعه بود اگه قرار به اومدن بود امروز باید میومدن چون بقیه روزها صبح تا شب سر کار هسش و توی یه شهر دیگه کار گرفته فقط جمعه ها میاد شهر خودمون 

مث شوهرتو بددهنه شدید دسبزن داره خسیسه درلباس بددل شکاک خاله زنگ‌.. من چاربارقهرکردم تاحالا الانم و ...

ماله من بد دل و شکاک و خسیس نیس اصلا به لباس گیر نمیده ولی اونهای دیگه رو داره منم ۲۸ 

مث شوهرتو بددهنه شدید دسبزن داره خسیسه درلباس بددل شکاک خاله زنگ‌.. من چاربارقهرکردم تاحالا الانم و ...

منم واسه کتک زدن و نفقه شکایت کردم ولی بعدش میگم کاش واسه نفقه شکایت نمیکردم زود بود هنوز اس ام اس نفقه ۴شنبه رفته واسش احتمالا واسه همین سگ شده نیومده برا اشتی 

منم واسه کتک زدن و نفقه شکایت کردم ولی بعدش میگم کاش واسه نفقه شکایت نمیکردم زود بود هنوز اس ام اس ن ...

یکم زود گذاشتی اره 

من بارچندممه میام قهر اینبارگذاشتم اجرامهریمو