2777
2789
چند روز پیشم اومده بودن برا اشتی که همه چیز داشت خوب پیش میرفت که یهویی شوهرم قاطی کرد دوباره به من ...

جلو خانواده ها بی احترامی کرد این آدم خیلی غده ولش کن محلش نذار تا ادب شه

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم کسی رو دوست داره که بهش احترام بزاره و در کنارش احساس آرامش کنه  چند درصد زندگیتون آروم و ...

۹۰٪ دعوا ولی عاشقشم میدونم خریت میکنم ولی دست خودم نیس همه زورم زدم تو این ۲۰ روز ازش متنفر شم نتونسم 

قلب لامصبم 

خب وقتی علاقه برات مهمتره سعی کن قهر نری خونه خانوادت و اصلا حرف پهن نکنی .اینجوری که قهر میری و شوهرت توجه نمیکنه بدتر طلبکار تر میشه و تهش خودت کوتاه میای نتیجه اش میشه وقیییح تر شدن شوهرت

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
خب وقتی علاقه برات مهمتره سعی کن قهر نری خونه خانوادت و اصلا حرف پهن نکنی .اینجوری که قهر میری و شوه ...

عاشقشم ولی اگه نیاد دنبالم برنمیگردم خودش باید بیاد و پشیمون بشه اگه نیاد پا میزارم رو دلم مجبورم 

عاشقشم ولی اگه نیاد دنبالم برنمیگردم خودش باید بیاد و پشیمون بشه اگه نیاد پا میزارم رو دلم مجبورم&nb ...

اره اگه سرخود کوتاه بیای این دفعه کتک که هیییچی میکشتت

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
منه بدبخت تازه ۲ هفته بود رفته بودم خونه امون بک سال عقد بودیم هم تو عقد هم تو اون ۲ هفته کتکم زد&nb ...

ای وای من

من چارساله ازدواج کردم گلم دسبزن هیچوقت خوب ننیشه فحش هم همینطور کاش توعقد برمیگشتی

اگ من جات بودم و خانوادم پشتم بودن هیچوخ عمرمو پای چنین ادمی تلف نمیکردم..میدونم طلاق سخته خیلی سخت..ولی ازون سخت تر زندگی با اینجور ادماس

حرمت بینتون از بین رفته،زندگی بدون حرمت خودت فک کن چطوریه

اگ من جات بودم و خانوادم پشتم بودن هیچوخ عمرمو پای چنین ادمی تلف نمیکردم..میدونم طلاق سخته خیلی سخت. ...

اره خانواده ام میگن هر تصمیمی بگیری پشتت هستیم از لحاظ مالی هم مشکلی ندارن پدرم شکر خدا تنها مسعله قلبم هس