2777
2789
خانمای کد بانو تورو خدا کمک هول کردم این هفته دو تا از دوستای شوهرم با همسراشونو می خوام دعوت کنم بار اولشونه که میان در اصل آشناییه دکتر هم هستن موندم چی درست کنم خیلی نمی خوام حجمش زیاد باشه ولی می خوام شیک باشه بتونم از پسش بر بیام هم پیش غذا هم هم غذا اصلی و هم دسر پیشنهاد کنین طرز تهیه شم بگین که یک دنیا ممنونتون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترومیسو تو نت سرچ کن طرز تهیه اس هست هم برا پیش غذا من دیدم میزارن هم برا دسر
اتش بر ابراهیم سرد شد و چاقو سر اسماعیل را نبرید و دریا بر موسی شکافته شد ویونس از دهان ماهی بسلامت بیرون امد ویوسف از بسلامت از چاه بیرون امد ومحمدرسول الله ازشردشمنانش درغارمحافظت شدچون خدا خاست که از انهامحافظت کند خدایا بحق فاطمه وپدرش وهمسروفرزندان پاکش انتظارمنتظران را پایان ببخش خدایا فقط کافیه که تو بخاهی
پیش غذا کیک مرغ غذای اصلی فسنجون و زرشک پلو با مرغ دسر پان اسپانیا سالاد کاهو، ماکارونی و اندونزی چند مدلم ژله من مدلای ژله زیادی درست کردم خواستی میتونم کمکت کنم
خودت را به خدا، و دیگران را به لیاقتشان بسپار....