2821
2789
عنوان

اين ماه مادر ميشم😊

642 بازدید | 47 پست

اينروزا خيلي حالم خرابه خيلي 

يه چشمم اشكِ يه چشمم خون 💔😭

ولي ميدونم خداي مهربونم انقدر بزرگ هست كه حاجت دل منو همسرم رو اين ماه بده 

خودش هواي دل شكسته ي منو داره 

من ميدونم 

ميدونم اين ماه قراره ديگه بيبي چكم مثبت واقعي شه 

ميدونم اين ماه قراره ازمايشم مثبت شده 😭😭😭

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم پنج ماهه اقدامم این ماه بیب چکم هاله داشت فردا موعدمه اگ نشدم پسفردا دوباره تست میکنم،ولی حس میکنم این ماه گرفته،من نماز امام رضا خوندم خیییلی راحته بیشترم بخاطر اون امید دارم چون امام رضا تاحالا منو دست خالی برنگردونده ی دعایی هم بود صبر کن برات بفرستم انشالله نتیجه بگیری

خدااایا شکرت برا سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
به حق فاطمه زهرا آمییین

انشالله بچت صحيح و سالم بياد بغلت قشنگم😘

تروخدا برام دعا كن 😔

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
چند ساله ازدواج کردین ؟؟

٤ساله

عزیزم ۹روز پیش تاپیک زدی بیبی چکت هاله داره.. چیشد دیگ بیبی چک نزدی؟ 

درسته عزيزم بارداري شيميايي بود بدش به بدترين شكل ممكن پريود شدم😭😭😭

2825
2823
2791
2779
2792