2777
2789

من چن ساله دنبال کارم البته نه هر کاری یه جای خاص که مد نظرمه این وسط من یه بارداری خداخواسته داشتم یه وقفه افتاد الان دوباره پیگیرم قبل از بارداری که با جاریهام ارتباط داشتم مثلا یکیشون میگفت وای تو چه فکرایی هستی ول کن بابا دوروز دنیابخودت سختی بدی بری سرکار یا اون یکی میگفت من همکارای شوهرمو که خانمن میبینم خیلی شکسته شدن و این حرفا بعد از بچه دارشدن ارتباطم خیلی کم شد و اصلا اشاره به کار نمیکنم که بدونن هنوز پیگیرم ولی رفتم خونه مادر شوهرم میگه کار برای زن خوب نیست فلانیا گفتن (جاریم و شوهرش) یا خواهرشوهرم میگه نه خوب نیست تو محیط کار زن و مرد همش با هم در ارتباطن ممکنه مشکل بوجود بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاریت و شوهرش خیلی چرتو پرت می گن 

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟

حرف دیگران اهمیتی نداره، اونا هر چقدر دلشون میخواد بگن، اگه شما واقعا کار خوب با محیط کاری خوب و مناسب پیدا کردین برین مهم همسرتون که اجازه بده و اینکه بچه تون این وسط آسیب نبینه، 

منم رو محیط کاری زن حساسم و معتقدم‌که زن هر جایی نباید کار کنه مگر خانم هایی که واقعا مجبورن کار کنن، 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن