2777
2789

بچه ها عروسی فامیل نزدیک بود؛ دوستم سالن داره؛ ی میکاپ کار داش کارش عالی بود بهش لاین اجاره داده بود پیام دادم به دوستم وقت بگیرم گفت اره فلان ساعت بیا.

رفتم در سالنش بسته بود زنگ زدم گفت تو راهم نیم ساعت منتظرش موندم.رفتیم داخل سالن گفتم پس دلارام کجاست مگه بهش نگفتی بیاد من باید ساعت شش حاضر باشم گف با اون بهم زدم خودم میکاپ میکنم.جا خوردم منم گفتم ببخشید ولی من قبلا پیش اون میکاپ کردم همه تعریف کردن قلق صورت و ارایشم دستشه من هر ارایشی بهم نمیاد گفت نه مگ چکا میکنه من خودم چون سرم شلوغ بوده میکاپ کار گرفتم وگرن از اون بهتر بلدم 

بقیش الان میگم تایپ کردم از قبل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا خو

کاربر قدیمی ام چند روز پیش بنا بر دلایلی تعلیق شدمتیکر عروسیمه دو سال عقدیم برای سلامتی به هم رسیدنمون به هم من نامزدم یه صلوات بفرستین امیدوارم هرکی هرچی برا من میخواد خدا براش بخواد ان شاءالله.  «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ» مرسی از کسای که صلوات فرستادن امیدوارم به حاجاتتون برسین مرسی از قلب های مهربونتون که دعا کردین برام R:F دتر نوم قلبم کول کسم

منم یک خریم این لحظه ها زبونم قفل میشه نشستم میکاپم کرد وای بچه ها انگار صورتم چندین لایه سنگین کرم گزاشت ی ارایش افتضاح کانتور و همه چی زشششششت خیلی زشت شدم.موهامم بخدا تا رسیدم فراش باز شد هم عروسی کوفتم شد هم دیرتر رسیدم.واس پول هم منت گزاش ک چون تویی کمتر گرفتم ولی من اصلا راضی نبودم.الانم صورتم جوش زده.خیلی دلم ازش پره.بنظرتون بهش چی بگم.

عملا هم بهم دروغ گفت هم شبمو خراب کرد هم حالمو گرفت

خوبه از قبل تایپ کردی 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰