2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا تا آخر بارداریم لکه بینی داشتم بخاطر هماتوم. ولی فقط دو روز که خونریزی شدید داشتم و موقع عمل سرکلاژ و روز قبلش نزدم. حتی تا چند ساعت قبل زایمانم هم زدم. 🥴 نگران  نباش. خطرناک نیست البته من سقط مکرر بودم و برام لازم بود

پسرم، معجزه زندگی من🤩
ابجی شما انوکسا رو چه قیمتی میگیری 

دوستم با بیمه میخره ماهی ۷۰۰. دونه ای ۳۰ تومنه. بدون بیمه ۱۲۰

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
يني تا وختي هماتوم هست نبايد بزنم؟

من دیدم خیلیا موقعی که هماتوم دارن نمیزنن چون خونریزیو شدید میکنه‌ . منم هماتوم که داشتم آسپرین نمیخوردم.

انار و مایعات بخور تا هماتومت رفع شه. شیاف خارجی و دوفاستون خارجی هم عالیه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
من تقریبا تا آخر بارداریم لکه بینی داشتم بخاطر هماتوم. ولی فقط دو روز که خونریزی شدید داشتم و موقع ع ...

عه جدي ضرر نداره؟منم بخاطر هماتوم ٤روزه نزدم لك بينيمم قطع شده نميدونم چيكار كنم

خدا جونم شكرت برا هرچي دادي 
من دیدم خیلیا موقعی که هماتوم دارن نمیزنن چون خونریزیو شدید میکنه‌ . منم هماتوم که داشتم آسپرین نمیخ ...

من خون ريزي ندارم اصلا قطع شده …يني هماتومم رفع شده؟

خدا جونم شكرت برا هرچي دادي 
ازمنو بیمه تایید نکرد 

برو درمانگاه تامین اجتماعی دکتری که اونجاست برات بنویسه بیمه رو قبول میکنن.