2777
2789
عنوان

بیاین با هم عهد ببندیم

121 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان

بیاین با هم عهد ببندیم برای حال خوشمون تو هر تاپیکی نریم

هر پستی رو نخونیم

جواب ریپلای ها یی که انرژی منفی دارن رو ندیم این طوری حالمون بهتره حوصلمون سرجاشه

بیاین عهد ببندیم حتی اگه ده تا تاپیک خیانت دیدیم به زندگی هامون الکی شک نکنیم....هر گردی که گردو نیست

بیاین عهد ببندیم حرف های قشنگ بزنیم فکرای قشنگ کنیم که حال دلمون خوش شه

تقدیم به همه نی نی سایتی هایی که واسه ارامش دلشون هر تاپیکی نمیرن و با ما عهد بستن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

من همیشه همینطوری هستم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه همینطوری هستم

درود بر شما که ارامشتون براتون مهمه  

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

سلام،خواهرا دعا کنید برا حاجت رواییم😍حال دلتون خوش💃💃💃💃💃

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
موافقم ،حاضر نیستم باهیچی شادی امروزمو خراب کنم 😍😍😍🤩

ان شا الله شادیتون پایدار باشه  

سلام،خواهرا دعا کنید برا حاجت رواییم😍حال دلتون خوش💃💃💃💃💃

ان شا الله به مراد دلتون برسید  

براتون کوثر خوندم

ان شا الله به مراد دلتون برسید     براتون کوثر خوندم

انشاءالله خیلی ممنونم😍💐

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍