2777
2789
عنوان

خانم های قری👙👙👙

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 37 پست
عه چه جالب برا بار اوله ميفهمم

اگر همسرت دوست داشته باشه تنوع خیلی باحالیه

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یجوری تاپیک زدی کاستوم و فلان احساس کردم کاربر اقا هستی، 😂

نه بابا🤣🤣

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
وسط بازی انار اورده دون کنیم دو کیلو انار بود بعدشم گیر داده غذا درست کن  زیاد درست کن واسه د ...

الهیی. منم سرماخوردم.خب دیگ مردهابعضیاشون همیجورن چیزی ک خودشون دوستنداشته باشن اهمیت نمیدن.توهم خودتوناراحت نکن بیخیال گریه میکنی مریضی صدات میگیره.چراتوبه دوستاش غذادرست کنی مگه خودشون خانواده زن ندارن؟

الهیی. منم سرماخوردم.خب دیگ مردهابعضیاشون همیجورن چیزی ک خودشون دوستنداشته باشن اهمیت نمیدن.توهم خود ...

اخه معمولا اینجوری نبود 

امروز ول نمیکرد 😑

سرکارشون هرسری یکی غذا میبره 

نوبتی نیست ،هرکی هروقت بتونه میبره 

هعی ممنون از همدردیت 

میخواستم تاپیک بزنم ک ارومم کردی 😘

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹