2777
2789
عنوان

اسم پسر کدوما قشنگ تره

297 بازدید | 26 پست

آرسام یا سامیار کدوماش قشنگ تره 

اگه اسم جدید دیگه ای که شنیدید بگید بی زحمت

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سامیار به مراتب از آرسام بهتره

آرسام انگار همون آرشامه که خوب تلفظ نمیشه

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔

سامیار

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

سامیار قشنگتره.من خودم اسم کیان و کیارش و کیانوش و امیر حافظ رو خیلی دوست دارم.ولی شوهرم میگ پسر بیاریم فقط ابوالفضل😁

آنجا که گلها شکوفه میکنند ، اُمید حضور دارد..💛🌻
بین اینا آرسام.. آرشامم قشنگه

اره آرشامم خوبه 

آرونم بدم نمیاد

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
هرجور خودت دوست داری ولی بنظرمن اینا یکم قدیمی شدن

خب چند تا جدید بگو 

سامیار قشنگتره.من خودم اسم کیان و کیارش و کیانوش و امیر حافظ رو خیلی دوست دارم.ولی شوهرم میگ پسر بیا ...

حالا من اسم امیر علی یا محمد دوست دارم 

ولی همسرم میگه اسم باید ریشه فارسی داشته باشه

آرسام معنی خیلی بهتری داره.من بودم آرسام انتخاب میکردم

اسمایی ک سام دارن مثل سام،سامیار،سامین معنای مسخره دارن.سام یعنی آتش،تو بعضی کتب گفتن سام یعنی مرگ،ناامیدی.برا همین من دلم با این اسما نیست

معنی آرسام سرچ کن.خیلی عالیه