2777
2789
عنوان

کدوم رشته بهتره

270 بازدید | 22 پست

لطفا اگه اطلاع دارید بگید

نظرسنجی

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

به نظرم این روزا هرکی یه پت خونگی داره که از شکم خودش میزنه و برای پتش هزینه میکنه 😁

دکتر دامپزشکی بازار کار خوبی داره 

بخصوص مطب تو بالا شهر خودتون 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونی تا کی میشه انتخاب رشته کرد؟

امروز خودم هنوز نکردم

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

قطعا دام جز ۴ رشته برتره

اخه تراز بدتری میخواد 

به نظرم این روزا هرکی یه پت خونگی داره که از شکم خودش میزنه و برای پتش هزینه میکنه 😁دکتر دامپزشکی ب ...

خودمم دوتا دارم 

خودمم دوتا دارم

خب کاردرمانی و گفتارم خوبن 

اگه. حوصله و اعصاب داری 😁

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
نه بابا در حد فیزیو تقریبا خوبه

نه بابا بدتراز پرستاری ...من دیدم با 13000رفتن..باترازهای8300..8400

آره خب ولی حتما دولت میدونه خوبه که جز چهارشته سربرگ رتبه گذاشتش .و اینکه اگر گرایش حیوان خونگی بری ...

چون دکتراس مشکل اینه جز علوم پزشکی نیس اصلا تحت نظروزارت علوم دانشگاشم جداس

عه پس نرو نمیدونستم زیرنظر وزارت علوم پزشکی نیست ولی بازم خیلی پول سازه مخصوصا در آینده

خودم دوس دارم ولی خیلی دلسردم میکنن