2777
2789

بچه هااااا 

من تاپیک قبلم هست 

من با یکی نامزد بودم و هستم ب اسم مهدی 

مامانش اخلاقش خوب نبود 

من ب پسره کم محلی کردم جواب زنگ و پیامش رو چند روز ندادم 

دیشب مامان پسره زنگ زد خونمون قرار شد امشب بعد شام بیان خونمون ک تعیین تکلیف کنیم 

امروز نامزدم بهم زنگ زد من جوابشو دادم  گف پریشب مامانش ب زور برده خونه خالش  دختر خالش ام انگار راضیه ب ازدواج باهاش 😭😭😭😭 بهم میگف شادی امشب ی جور رفتار کن ک مامانم نتونه بهونه بیاره 

دیروزم ب خطم زنگ زده بود من جوابشو ندادم😭😭

وای بخدا قلبم درد گرفتهههههههه

مامانش گفته برا کسی تب کن ک برات بسوزه😭😭 

چکار کنم 

اصلا قلبم داره میترکههه😭😭😭😭

امشب یعنی میخان تموم کنن؟ 

من دوسش نداشتم ولی نمیدونم چرا انقدر ناراحت شدم😔😔😔😔

اگه دوسش داری اذیتش نکن 

اگه دوسش نداری بذار بده با کسی که دوسش داره خوشبخت بشه

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادری که از الان ناراضی 

خدا فقط به دادت برسهههه 

بهترین دختر امشبم که باشی 

بازم بهونه میگیره که چرا فاصله اخرین نفست با نفس بعدیت دیر تر شد 

بعدشم اگه دوسش نداری رک بهش بگو

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

آخرش غافلگیر شدم😐

خوب دوسش نداری وابستش نکن به خودت بزار بره🥲

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

نمیدونم چی بگم 

ولی به عنوان کسی که مادربزرگش از مامانش متنفز بود باید بگم که بارها سعی میکرد مامان بابامو از هم جدا کنه

هر از گاهی نقشه هاش میگرفت و میونه شون خراب میشد

فقط میتونم بگم تا قبل از فوت مامان بزرکم زندگیمون جهنم بود

با اینکه جدا بودیم از اونا

من یه دختر نقاش مستقلم‌. البته تا قبل فی*لتر شدن اینستاگرام🙂چون بعدش اینستا فیل*تر شد و با قندشکن که رفتم، پیجم پرید و برنگشت و در حال حاضر هییچ درآمدی ندارم. کارم نقاشی چهره و آموزش سیاهقلمه.هرکی نقاشی خواست در خدمتم درخواست دوستی بده تا توی پیام خصوصی اطلاعات بدم

بنظر داري ركب كارخودتو ميخوري عزيزم،دوستش نداشتي باهاش نامزد شدي و اون طفلي تصور كرده دوستش داري……

بدون علاقه بهتره خيلي روراست همه چيو بهش بگي تا زير سقف نرفتين

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️