2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7856 بازدید | 397 پست
چ جالب تا چشمم افتاد ب عنوان تاپیکت خاستم خودم بیام تگم کردی😅😍

عزیزم😻خوشحالم ک دوباره میبینمت🍃

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

اسی جون سلام.

قشنگم ی سوال داشتم...با دیدن عکس اون چیزی که میخوایم و نوشتن راجبش هم ب نتیجه میرسیم؟

هروقت وقت کردی ممنون میشم به سوالم جواب بدی گیان❤😊

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط من وقتی حالم بدباشه یا دلم گرفته باشه هرکاری کنم نمیتونم حس مثبت بگیرم وامید بدم خودم چیکارکنم؟ ...

اول از همه ناامیدی و حس منفی رو از خودت دور کن اگ مطالبو خونده باشی گفته شده کلمه ((ن)) رو از تو جمله هاتون حذف کنید ک سرشار از بار منفیه

و موضوع دیگ اینک همه ادما این حسو حال بد رو تجربه میکنن،اجازه بده تا این حال رو حس کنی مثل خیلی چیزا،حس و حال بد هم زود گذره و در نهایت تموم میشه

گریه کن حال خوبی ب ادما میده حس رهایی میده،مدیتیشن انجام بده و رو‌خودت و نفس کشیدنت تمرکز کن،پیاده روی کن

حالت ک خوب شد شروع کن ب تمرین برای جذب😊💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
اسی منو تگ کن لطفا ممنون از مطالبت امیدوارم به خواسته هام بررسم 

چشم

اگ تمام قواعد و‌اصول رو‌ رعایت کنید حتما ب خواستتون‌میرسید😊💚

بیاید دسته جمعی یه چیزی و جذب کنیم مثلا چندروز پول  یا یه رابطه عالی اینطوری فکر کنم خیلی تاثیر ...

احسنت

میاستم منم همین پیشنهادو بدم اگر دوستان موافق باشن عالی میشه

و هرروز با جدب چیزایی ک بهشون‌نزدیکتر میشیم اینجا عنوان کنیم ی انگیزه برا بقیه هم میشه

ممنون از نظرت عزیزم😚

اسی جون سلام. قشنگم ی سوال داشتم...با دیدن عکس اون چیزی که میخوایم و نوشتن راجبش هم ب نتیجه میرسیم؟ ...

سلام عزیزکم

بله میشه ب عکس نگاه کنید و تمام ویژگی ها و‌خصوصیات شخص رو مدنظر قرار بدید

مثال:همسر مورد علاقم قدبلند و خوشتیپه،از نظر مالی عالیه،شان اجتماعی خوبی داره و من باهاش خوشبختم

نوشتن هم یکی از راه های زودتر رسیدن ب خواسته هاس

سلام عزیزکم بله میشه ب عکس نگاه کنید و تمام ویژگی ها و‌خصوصیات شخص رو مدنظر قرار بدید مثال:همسر مو ...

وایییییی مرسی رولَه گیانم‌.بدستش میارم.ی حسی از ته قلبم بهم میگه اینو.❤😍

منم تگ میکنی تاپیک بعدی؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
اول از همه ناامیدی و حس منفی رو از خودت دور کن اگ مطالبو خونده باشی گفته شده کلمه ((ن)) رو از تو جمل ...

اره مرسی نباید بگم چرا حالم بده ومقابله کنم طبیعیه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
بیاید دسته جمعی یه چیزی و جذب کنیم مثلا چندروز پول  یا یه رابطه عالی اینطوری فکر کنم خیلی تاثیر ...

اره منم موافقم

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

خب بچه ها همونطور ک گفتیم ذهن و‌افکارمون درحال فرستادن ارتعاش و‌انرژی ب سمت کائنات...

کائنات با دریافت اون انرژی و ارتعاش،اونو بیشتر وارد زندگیمون میکنه

مثال:اگر ب بی پولی فکر میکنید دارید ارتعاش بی پولی ب کائنات ارسال میکنید و بی پولی بیشتر وارد زندگیتون میشه♦️

اگر ب نبود شغل و کار فکر میکنید ارتعاش بیکاری ب کائنات ارسال میکنید♦️

اگر ب رابطه خراب فکر میکنید در حال فرستادن ارتعاش ب کائنات هستید♦️

شما باید ورودی ذهنتو‌کنترل کنی عزیزمن🖐🏻

باید کاری کنی ک ارتعاش مثبت و در جهت خواسته هاتون ب کائنات ارسال کنید🕊

اگر ب چاقی فکر کنی نمیتونی لاغری جذب کنی

اگر ب فقر فکرکنی نمیتونی ثروت جذب کنی

اگر ب جنگ و کشتارو بحث فکر کنی نمیتونی ارامش و امنیت جذب کنی

🍃این ساده ترین مثالی بود ک تونستم بزنم🍃

وایییییی مرسی رولَه گیانم‌.بدستش میارم.ی حسی از ته قلبم بهم میگه اینو.❤😍 منم تگ میکنی تاپیک بعدی؟

حتما عزیزم خوشحال میشم تو جمعمون ببینمت😻

قطعا بهش میرسی چون الان ی انرژی مثبت راهی کائنات کردی((بدستش میارم))😚

فقط یادت باشه ناامیدی استرس و‌اضطراب تورو از خواسته ات دور میکنه🖐🏻

اره مرسی نباید بگم چرا حالم بده ومقابله کنم طبیعیه

بهترینا واست💚

حتما عزیزم خوشحال میشم تو جمعمون ببینمت😻 قطعا بهش میرسی چون الان ی انرژی مثبت راهی کائنات کردی((بد ...

وای وای وای من که عاشقت شدم از بس انرژی مثبتی گیان😍😍😍

ببخش من پیام میدم وسط حرفات.ممنون که وقت میذاری جواب میدی.

ی وقتایی ترس از محقق نشدن خواسته طبیعیه؟و اینکه وقفه میندازه تو رسیدن بهش؟

وای وای وای من که عاشقت شدم از بس انرژی مثبتی گیان😍😍😍 ببخش من پیام میدم وسط حرفات.ممنون که وقت م ...

منم دوست دارم عزیزم😻💚

خوشحالم ک میتونم کمکی کنم و هدفم ازین تاپیک شناخت اصولی قانون جذبه♥️

در قانون جذب ترس نباید باشه چون از منفی میاد همون دلهره و‌استرس ک گفتم اگ نکاتو رعایت کنی و مطمئن باشی قانون جذب و کائناتی وجود داره پس میتونی ب ترست هم غلبه کنی

شما درخواست کن،منتظرباش و‌بسپار ب کائنات و در اخر دریافت کن 

نمیشه گف تو چ زمان مشخصی ب خواستت میرسی یکی زودتر یکی دیرتر همه بستگی ب تفکر مثبت و‌ذوق و شوق خودت ب رسیدن داره