2777
2789
عنوان

به پسره بگم بچه طلاقم ولم میکنه🥲

206 بازدید | 20 پست

حدود۲۰روزه باهاش اشنا شدم از طریق اینستا همشهریم دوسه روز پیش رفتم دیدمش

بعد دیدنمون بهم گفت قصدش جدیه و اینا الانم قرار گذاشتیم۱۰دی وارد رابطه بشیم

میخام روز قبلش بهش بگم که مامان بابام طلاق گرفتن

خیلی استرس دارم برای اون بگید چیکار کنم

بالاخره باید بهش بگی

بعدشم همش ۲۰ روزه آشنا شدید فکر نمیکنید واسه جدی کرد قصدتون زوده؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما همین الانم تورابطه این و همو دیدین دیگه منظورت چیه چندروز دیگه قرارگذاشتیم وارد رابطه میشیم . نکنه منظورت جنسی؟

خب چه ربطی داره که بچه طلاقی؟ حالا شاید اصلا اونا بدتر باشن زندگیشون با مشکلی داشته باشن هیچکس صد کامل نیست

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

شما همین الانم تورابطه این و همو دیدین دیگه منظورت چیه چندروز دیگه قرارگذاشتیم وارد رابطه میشیم . نک ...

نه من گفتم اول باید با اخلاقت اشنا بشم بعد رابطه عاطفی

باید از نزدیک میدیدبم شاید ظاهر نپسندیم

اخه برگشت گفت من میدونستم عاشقت نمیشدم فلان چی

بعد بگو اگه عاشق بودی چیزی که دست من نبوده مانع عشق ات نمیشده مرتیکه بکن دررو

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

پارتنرم بهم گفت بچه طلاقه منم واقعاااااا برام مهم نبود

خیلیم میترسید سر این موضوع ولی من اوکی بودم

کاربری دست ما دوتا خواهره، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍