2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7856 بازدید | 397 پست
سلام صبحتون بخیر.من کنکوری هستم و این روزا درگیر حال بد زیاد و ناامیدی از قبولی پزشکی.بنظرتون قانون ...

هیچ‌وقت حس ناامیدی استرس اضطراب ب دلت راه نده ک همینا باعث‌میشه از هدفت دور بشی مطالبی ک گذاشتمو بادقت مطالعه کن ب جوابت میرسی 

همیشه خواسته هاتو‌جوری بیان کن‌ک انگار از رسیدن بهش مطمئنی 

مثال:من ب رشته مورد علاقم رسیدم و‌الان تو‌دانشگاهی ک‌ مد نظرم بوده قبول شدم و‌مشغول تحصیلم 

خداروشکر ب رشته ای ک علاقه داشتم رسیدم 

ارزوهاتو براورده بدون با شکو دودلی واسترس قانون‌جذب جواب نمیده بعد گله مند میشیم و میگیم این قانون مزخرف و‌دروغه!!!

تمام قاعده و اصول قانون جذب رو رعایت کنی مطمئن باش ب خواسته هات میرسی

موفق باشی😊💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

پس بچه ها تا اینجا متوجه شدیم ک قانون‌جذب و‌ارتعاش چیه و‌چکار میشه کرد...

اما من میخام ی توضیح مختصرتری درموردشون بدم دقت کنید:

شمابرای اینک شرایط زندگیتونو تغییر بدید باید قانون جذب کائنات رو درک کنید و اگاهی کاملی ازون بدست بیارید،هرچیزی ک تو زندگیمون اتفاق میوفته براساس قانون جذب کائنات!

پس برای اینک ب تمام ارزوها و اهدافی ک داری برسی مث پول،ثروت،رابطه عالی،همسرمورد نظر و...باید این اصولی ک در مطالب قبل گفته شده رو رعایت کنید

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون جذب کائنات چی میگه؟!

بر اساس قانون جذب چیزهای مشابه همدیگ رو جذب میکنند...

در این دنیا خدا کائنات رو طوری برنامه ریزی کرده ک هرانسانی قدرت اینک زندگی خودش رو خلق کنه داشته باشه!!!

ینی شمابرای رسیدن ب هرچی ک میخای باید هم ارتعاش بشی😊

ب قول معروف:کبوتر با کبوتر،باز با باز     کند همجنس با همجنس پرواز🕊

ضرب المثل بالارو اینطور معنی میکنیم:

شما اگ پول و ثروت میخای باید با اون هم ارتعاش بشی حس خوب نسبت ب ثروت و ادمای پولدار داشته باشی تا کائنات ب ساده ترین شکل ممکن پول و‌ثروت و فراوونی وارد زندگیت کنه

چشمتون بی بلا،🙏🌹

عزیزم هرچی تگتون‌میکنم ابی نمیشه پست جدید گذاشتم‌گفته بودید تگتون‌کنم😊🌿

@sogaddd1400     @هایکابرفی     @دکترزینب۲۰۰۰    

مرسی مطالب خیلی عالی ان💚🍃

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
@خانوم_پرحاشیه    

چ جالب تا چشمم افتاد ب عنوان تاپیکت خاستم خودم بیام تگم کردی😅😍

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

فقط من وقتی حالم بدباشه یا دلم گرفته باشه هرکاری کنم نمیتونم حس مثبت بگیرم وامید بدم خودم چیکارکنم؟

اصلا حال وحوصله هم ندارم که تلاش کنم وقتی حالم بده

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
مرسی مطالب خیلی عالی ان💚🍃

عزیزید ممنون ک وقت میزارید😊🍃