2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7856 بازدید | 397 پست
سلام  ممنونم به خاطر مطالبی که می گذاری  یک سوال  قانون جذب را برای نزدیکانمون هم ...

سلام خواهش میکنم ممنون از شما ک وقت میزارید و مطالبو میخونید😊🍃

اول از همه خودتون‌باید با قانون‌جذب و قابلیت ها و‌تکنیک هاش اشنا باشید

اگر خودتون از قانون‌جذب استفاده نکنید هرگز کسی رقبت پیدانمیکنه ک ب حرفای شما گوش بده چ برسه بخاد تاثیر بزاره روشون...

شما نمیتونید با زور و‌اجبار،افکار و عقایدتونو ب دیگران تحمیل کنید و یا باوراشونو تغییر بدید ولی میتونید روی باوراشون تاثیر بزارید...

ادما موجودات هوشمندی هستن اگ اونا تاثیر قانون جذب رو با چشمای خودشون ببینن زودتر ب توصیه های شما ایمان میارن و زودتر تاثیر میزاره روشون و اینک شما باید فرد قابل اعتمادی برای اونا باشید تا بتونید موثر باشید😚💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام صبح همگی بخیرو شادی💚🍃

بچه ها من صبا راحت تر میتونم پست بزارم چون پسرمم مدرسه اس یکم فرصت دارم،بنابراین من مطالبومیزارم براتون شما بخونید و عمل کنید و اگ دوس داشتین تجاربتون رو اینجا باما درمیون بزارید...

بهترینا نصیب قلب پاکتون😊💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

خب خانم گلا😻🌸

دیروز یکی از دوستان گفت حسو حال بد رو‌چطور میتونیم خوب کنیم؟!

۱_شکرگذاری،یکی از بهترین راه ها برای خوب کردن حس و حال،هرروز بابت نعمت هایی ک دارید شکرگذار خدا باشید...((همون تمرین ک دیروز گفتم))

۲_تصویرسازی ذهنی و تجسم کردن،یکی از روش های قانون جذب،هرروز سعی کن خواسته هاتو باجزئیات دقیق و واضح تجسم کنی...

۳_جملات تاکیدی مثبت یکی دیگ از روش هایی هست ک میتونید احساس خوب داشته باشید...

♦️برای استفاده درست از قانون جذب پیشنهاد میکنم تمرینات بالا رو ب درستی انجام بدید♦️

۳تمرین براتون میزارم برای قانون جذب ک باید هرروز انجام بدید تا نتیجه بگیرید:

اگر واقعا میخواید ب خواسته ها و اهدافتون برسید این ۳ تمرین رو انجام بدید هرروز♦️

همونطور ک میدونید قانون جذب یک قانون ثابت درجهان ک همیشه و همه جا برای تمام افراد در حال عمل کردن

شما چه ب صورت خودآگاه و چ ب صورت ناخودآگاه از قانون جذب استفاده میکنید،ینی خیلی از افرادی ک حتی نمیدونن قانون جذب چیه و اشنایی باهاش ندارن در حال استفاده ازش هستند...

اما شما ک میدونید ب صورت خودآگاه ازین قانون در جهت رسیدن ب خواسته ها و اهدافی ک دارید استفاده کنید...

دوستان افکار ما ب دو دسته مثبت و منفی تقسیم میشن:

شاید این سوال براتون پیش بیاد ازکجا بفهمیم کدوم افکارما مثبت و کدوم منفی هست؟!

۳تمرین براتون میزارم برای قانون جذب ک باید هرروز انجام بدید تا نتیجه بگیرید: اگر واقعا میخواید ب خو ...

شما از طریق احساساتتون متوجه میشین،اگر حستون‌خوب باشه ب موضوع مثبت هست و اگر بد باشه و استرس و دلهره داشته باشید منفی هست!

کار تمرین قانون جذب و تمرینات دیگ ای ک میگم خوب کردن احساسات هست،اما اگر تمرینات رو ب خوبی انجام بدید خیلی زودتر ب اهدافتون میرسید

روزانه ۳۰ دیقه زمان برای تمرین در نظر بگیرید،البته زمانش ب خودتون بستگی داره اما هرچی بیشتر زمان بزارید زودتر و بیشتر نتیجه میگیرید...

♦️اولین تمرین:تمرین اعتماد بنفس،یکی از قدرتمند ترین تمریناته،شاه کلید رسیدن ب موفقیت اعتماد بنفس هس!

یک لیست کامل از تمام ویژگی های مثبت و موفقیت های گذشته ک کسب کردی اماده کن و هرشب قبل ازخواب و بعد از بیدارشدن((در این زمان در حالت الفا قراردارید نتیجه گیری عالی میشه))این لیست رو با احساس خوب بخون

مثال:اگر قدبلند داری بنویس قد بلند🍃اگر در گذشته موفقیتی داشتی بنویس🍃اگر خوش هیکلی بنویس و ...

این کار ب مرور زمان باعث افزایش اهتماد ب نفس میشه...

۲_گفتن عبارات و جملات تاکیدی:میتونید جملات تاکیدی رو با صدای بلند بگید و یابنویسید،اگر بنویسید بیشتر تاثیر میزاره،ب جملات تاکیدی عبارت♥️خدایاشکرت♥️اضافه کن

مثال:خدایا شکرت خیلی دوس داشتنی هستم🌸

خدایا شکرت ک‌مورد احترام همه قرار میگیرم🌸

خدایا شکرت ثروتمند هستم و ...

۳_تمرین تجسم خلاق:برای اینک‌ارتعاش خواسته هارو ب کائنات بفرستید باید اونارو تجسم کنید🌼

بهترین زمان برای تجسم قبل از خواب و صب بعد از بیدارشدن چون در این حالت((الفا))ارتعاشی ک ب کائنات میفرستید خیلی قوی هست♦️

دوستان یسریا میگن ف.ا.لل راسته یادروغه؟؟

هرکسی ب ی چیزی اعتقاد داره،ف.ا.ل،سحروجادو،طلسم سفید و...یک چیزی مردم دیدن ک ب این قضیه ایمان اوردن

حتی همونایی هم ک در زمان قدیم بت پرست بودن نتیجه میگرفتن ♦️اما بر اساس ایمانشون ب اون بت ن اینک حتما اون بت کاری انجام داده،نهه چون اونا کامل ایمان داشتن بت ارزوهاشونو براورده میکنه♦️

بچه ها ما بر اساس ذهنیتمون تو شرایطی قرار میگیریم ک پر از ذهنیت ماس

مثال:شما ی ماشین میخرید وقتی میرید ت خیابون مدل ماشینتون زیاد میبینید،این ب این دلیل نیس ک‌کل شهر میخاستن ببینن شما چی خریدی تا همونو‌بخرن!!!ی سرباز هرجا میره همه رو سرباز میبینه اما منی ک سرباز نیستم شاید در روز یکی دوتا ببینم ک اونم اصن حواسم نیس🙁چراا؟!چون اون سرباز فضای ذهنیش پر شده ازون داستان...

شخصی ک فقیره همه رو فقیر میبینه،شخصی ک موفقه همه رو‌موفق میبینه،شخصی ک سیاستمدار،پولدار و...هست بقیه رو هم همینطور میبینه

حالا ف.ا.ل چکار میکنه؟؟ذهنیت خودتونو بهتون میده،وقتی تو ی فضای ارتعاشی هستید هرچی ببینید مربوط ب همونیه ک‌تو ذهن شماس،مثلا فکر طلاق دارید تی وی رو روشن میکنید میبینید داره درمورد طلاق صحبت میکنه!!!

پس ف.ا.ل هم همینطوره...وقتی ف.ا.ل میگیری میبینی درست دراومده میگی عهههه دقیقااا زندگی منو گفته چ جالب😃

بله عزیز من قشنگ زندگی تورو گفته چون قرار نیس چیزی غیر ازین رو بشنوی😕چون تو اون ارتعاشو ارسال کردی اون چیزی ک ب ذهن تو هس برات نمایان میشه😚شما چیزایی ک میخاین رو میبینید و‌میشنوید بعد فک میکنید ف.ا.ل درست درومده!!!

بچه ها حتی خود حافظ هم ف.ا.ل نمیگرفته ک ما از رو‌کتابش ف.ا.ل میگیریم!!!

اسی جون سلام. قشنگم ی سوال داشتم...با دیدن عکس اون چیزی که میخوایم و نوشتن راجبش هم ب نتیجه میرسیم؟ ...

سلام عزیزم تگت میکنم اما ی پروفایل دیگ‌میاد گفتی تگت کنم💚

@دخت_فرفری_مهربون  

@خانوم_پرحاشیه  

شفتالگولو    

@اذرخش1    

@نازلی32    

@zahra_mahdi99  

@sogaddd1400    

@دکترزینب۲۰۰۰    

هرکسی ک‌تمرین شکرگذاری رو شروع کرده اعلام کنه و اگ دوس داشت نتیجشو با ما درمیون بزاره😊🌸

تمرینات دیگ ای هم ک نوشتم انجام بدید بهترینا نصیب قلب پاکتون😚💚

سلام عزیزم تگت میکنم اما ی پروفایل دیگ‌میاد گفتی تگت کنم💚

سلاممم مرسی عشق قشنگم احتمالا کاربری دیگه ای مشابه منه.

خیلی لطف کردی فداتشم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه