2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7856 بازدید | 397 پست
عزیزم باید با صدا اینارو بگیم یا تو دلمون 

باصدای بلند بگید بهتر ازینه ک‌تو دلتون‌بگید اما من پیشنهادم اینه اگ نتونستین بلند بگید حتمااا بنویسید چون‌نوشتن شمارو ب خواسته هاتون نزدیکتر میکنه و تاثیرش بیشتره

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
سلاممم مرسی عشق قشنگم احتمالا کاربری دیگه ای مشابه منه. خیلی لطف کردی فداتشم

قربونت برم عزیزم♥️

اره ینفر دیگ با ی پروف دوتا بچه بود اگ اشتباه ندیده باشم🙁

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم عزیزم♥️ اره ینفر دیگ با ی پروف دوتا بچه بود اگ اشتباه ندیده باشم🙁

پروفایل قبلیمه اون.فکر کنم بروز نشده هنوز😊

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
پروفایل قبلیمه اون.فکر کنم بروز نشده هنوز😊

ندومبه ولا😐حالا اگ همونو‌تگ کنم درسته یا ریپ کنم رو پیامت!

لطفا هروقت تاپیک زدی منم تگ کن

نميدونم مشكل چيه تگ نميشيد🙁

بست جديد داريم عزيزم😊🌸

#پول_مقدس_است

پول مقدسه💸

بعد از خدا بعد و بعد از اولیای خدا،هیچ چیز در این دنیا ب اندازه 💸پول💸مقدس نیس...

این جمله متناقض با جمله هاییه ک ما از بچگی شنیدیم،سمی ترین فکر در قانون جذب اینک پول مقدس نیس!!!اتفاقا خیلی مقدسه پس باصدای بلند تکرار کن پول مقدسه💸💚

باصدای بلند بگید بهتر ازینه ک‌تو دلتون‌بگید اما من پیشنهادم اینه اگ نتونستین بلند بگید حتمااا بنویسی ...

خب پس با صدای بلند میگم بعد عزیزم من برای باردار شدن میخوام قبلا خیلی گفتم میخوام قانون جذب انجام بدم ولی بیخیال شدم ولی با تاپیکت احساس خوب گرفتم حس میکنم اراده ام قوی تر شد وبا قانون جذب به خواسته هام میرسم به امید خدا فقط یه چیزی من تنبلی تخمدان داشتم الان با قانون جذب اول تصور کنم که خوب شدم بعد باردار شدم مرحله به مرحله یا نه فقط باردار شدم؟

خدایاشکرت

ادما چهار دسته هستن:

♦️دسته اول افرادی هستن ک هیچ رویایی ندارن و فقط زندگی میکنن ک زنده بمونن

♦️دسته دوم افرادی هستن ک رویاهای زیادی دارن اما هیچ اقدامی نمیکنن،این افراد تا اخر عمر منتظرن ک رویاهاشون بیان سمتشون

♦️دسته سوم کسانی هستن ک رویاهایی دارن،برای رویاهاشون اقدام میکنن ولی خیلی زود خسته و ناامید میشن و از رویاشون دست میکشن!!!

این افراد در زندگی یا دچار افسردگی میشن با دائما درحال ازین شاخه ب اون شاخه پریدن هستن و در اخر سرگردون میشن

♦️واما دسته چهارم افرادی هستن ک رویا دارن،ب سمت رویاشون حرکت میکنن،شکست میخورن،ادامه میدن و‌هی شکست میخورن و ادامه میدن تا اخر ب پیروزی بزرگشون میرسن و موفقیتشون رو جشن میگیرن💚🍃

شما جز کدوم دسته هستین؟!

اگ موفقیت میخای،رمز موفقیت ادامه دادنه ن مایوس شدن🌿

خواستن توانستن است🖐🏻

خب پس با صدای بلند میگم بعد عزیزم من برای باردار شدن میخوام قبلا خیلی گفتم میخوام قانون جذب انجام بد ...

شما باید همه چیزو انجام شده ببینی 

خیلی دقیق و واضح بهش میگن تجسم ذهنی خلاق ک توضیح دادم در مطالب

مثال:تصور کن مشکل تخمدان نداشتی و‌نداری و با موفقیت باردار شدی و بچت بدنیا اومده ی دختر/پسر زیبا تپل سفید داری اسمش ... لباس ابی/صورتی تنش کردی موهاشو مرتب کردی 

تو بغلت داریش و میبوسیش قشنگگگگ اینا همه رو تصور کن و لمس کن تو ذهنت و درکنار تصوراتت اینارو هم بنویس و اصلا استرس دلهره نداشته باش و حتی ی ذره فکر منفی نداشته باش این کارو هرروز ب مدت ۳۰ دیقه انجام بده هرچی بیشتر نتیجه گیری زودتر 

مطمئن باش ب خواستت میرسی

شما باید همه چیزو انجام شده ببینی  خیلی دقیق و واضح بهش میگن تجسم ذهنی خلاق ک توضیح دادم در مط ...

به امید خدا انجام میشم 😍بعد یه چیزی میگن دوقلو و سه قلو هم میتونی جذب کنی یعنی میشه یانه ؟؟؟ژن دوقلو داریم

خدایاشکرت

امروز منتظر اتفاقات خوب باش،خبرها و رویدادهای غیرمنتظره هیجان انگیز ک تورو غرق شادی کنه💚

منتظر هرچی باشی همونو تجربه میکنی🍃

از همین لحظه ابتدای شروع روز،ک بالاترین سطح انرژی رو داریم

جهت اتفاقات طول روزت رو تعیین کن

🌻من امروز عالی و‌موفقم

🌻من امروز بینهایت شاد و‌خوشحالم

🌻من امروز چندین قدم ب خواسته هام نزدیک ترمیشم

🌻من خالق زندگی خودم هستم

🌻من لایق یک زندگی عالی و بینظرم

🌈خدایا سپاسگذارم🌈

به امید خدا انجام میشم 😍بعد یه چیزی میگن دوقلو و سه قلو هم میتونی جذب کنی یعنی میشه یانه ؟؟؟ژن دوقل ...

تو میتونی♥️

بله عزیزم میشه حالا ک ژنشم دارین بهتر تو این مسیر کمکت میکنه💚

امیدوارم 😍هر چی شد خبرت میکنم عزیزم 

ان شالله میشه شک نداشته باش🖐🏻

حتما با خبرت مارو‌خوشحال کن😻