2777
2789
عنوان

بهترین دبستان های دخترانه تهران

15224 بازدید | 20 پست

سلام مامانهای مهربون

لطفا بیاید در مورد اینکه کدوم دبستانها در هر منطقه خوب هستن تجربیات رو به اشتراک بزاریم 

چون واقعا برای کلاس اولی ها خیلی انتخاب مدرسه سخته 

هم دولتی و هم غیر دولتی ها رو بگید 

خیلی مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دنباشم سال دیگه دخترم میخواد بره پیش به نظرتون دولتی بزارم ؟ یا غیر دولتی؟ هزینه هاشم میگید؟ 

اولین بچمه خیلی تلاش کردم واسه تربیت شخصیتش نمیخام بچم بی ادب شه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

سوده 

روشنگر 

ربانی

رشد

خرد 

کوشش

ابو علی سینا

تلاش

مبتکر اندیشمند

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم خیلی دنباشم سال دیگه دخترم میخواد بره پیش به نظرتون دولتی بزارم ؟ یا غیر دولتی؟ هزینه هاشم میگید ...

شهریه برای امسال ۴۲ با ۴۴ ، هزینه غذا ۱۲/۵، سرویس ۱۴/۵

۷۰ تومن کلا

میتونی غذا نگیری،سرویس هم نگیری،البته برا امساله،سال دیگه بیشتر میشه

منم خیلی دنباشم سال دیگه دخترم میخواد بره پیش به نظرتون دولتی بزارم ؟ یا غیر دولتی؟ هزینه هاشم میگید ...

من پسرم از پیش دبستانی تا الان که‌ ۱۴سالشه کلاس نهمه غیردولتی بردم راضیم‌ دقیقن عین شما چون تک فرزنده خیلی تربیتش مهم بود

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
شهریه برای امسال ۴۲ با ۴۴ ، هزینه غذا ۱۲/۵، سرویس ۱۴/۵ ۷۰ تومن کلا میتونی غذا نگیری،سرویس هم نگیری ...

اسمشو میگی ۷۰ تومن که خوبه من عزا گرفته بودم فکر میکردم ۱۰۰ به بالا باشه چون واقعا تربیت پیشرفت دخترم خیلی برام مهمه

من پسرم از پیش دبستانی تا الان که‌ ۱۴سالشه کلاس نهمه غیردولتی بردم راضیم‌ دقیقن عین شما چون تک فرزند ...

خیلی میترسم به خدا میرم پارک بچه های ۷ ۸ ساله یه حرفایی میزنن از خجالت اب میشه ادم 😔 حاضرم کلی هزینه کنم فقط بچم تربیت درستی داشته باشه پیشرفت کنه

اسمشو میگی ۷۰ تومن که خوبه من عزا گرفته بودم فکر میکردم ۱۰۰ به بالا باشه چون واقعا تربیت پیشرفت دختر ...

شما برای سال بعد حداقل رو ۸۵ حساب کن،فرشتگان سلام یاسین،البته هزینه سرویس ربط به مسافت خونه داره،این کفش بود

خیلی میترسم به خدا میرم پارک بچه های ۷ ۸ ساله یه حرفایی میزنن از خجالت اب میشه ادم 😔 حاضرم کلی هزین ...

همینطوره من‌ بچه های همسن پسرم یا کوچیکتر رو گاها تو بیرون میبینم استغفرلله‌ سیگار و...‌ یعنی فشارم میفته من پسرم تنها تا سرکوچه ام‌نزاشتم‌ بره  خداروشکر خودشم علاقه ای نداره تنها بره 

خیلی تربیت سخت شده خدا خودش حافظ همه بچه ها باشه

منم هزینه هاش واقعا برام مهم نیس وقتی میبینم برا ثبت نام مدرسه کلی تست اخلاقی و... میگیرن و جو مدرسشون علمیه‌ همشون تلاشگران میگم نوش جونشون‌ پولی که میگیرن

خدا دخترتون‌ حفظ کنه عزیزم❤

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
شنیدم خیلی شلوغه خیلی 

این هفته جاشونو عوض کردن رفتن کنار باغ سفارت ایتالیا، بله تعداد دانش آموز بالاست ولی خب مدرسه به  اون کیفیت رو ترجیح دادم، کسی که بچه اش رو مدارس خاص میذاره حتما خیلی میچرخه،من تمام اینایی رو که گفتن رفتم،البته معیار آدما متفاوته