2777
2789
عنوان

خانم های اقتصاددان و باهوش بیان فقط😅

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 53 پست
ریسک میکنم ...چاره ای نیست  یا صفر میشم یا ۱۰۰😉

سوده 

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه ...توکل به خدا  میرم جلو

قربونت گلم منم مجبورم طلا بخرم چون پول خرج میشه میخوام برا ماشین و‌خونه خودتون دعا کتید برام بشه گلم

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

بازار طلا فروشا یسری مغازه هست فقط اب شده کار میکنن 

فقط باید از مغازه معتبرش بگیری 

چون شمش و اب شده ممکنه ناخالصی داشته باشه 

ضررش خیلیییی کمه موقع فروش 

ما چند ساله با یه مغازه داد و ستد داریم

حتما میشه ..خودتو از حالا توخونه و ماشینت تصور کن  قطعا میشه شک نکن ❤️

مطمعنا

به نظرت ۱۰۰ رو سکه کنم ...۱۵۰ میشه تا خرداد مثلا ؟ 

ضرر فروش رو هم حساب کن

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

من همین خونه رو با خرید طلا خریدم عزیزم  در این خصوص که شک ندارم سرمایه گذاری رو طلا درسته&nbs ...

اینکه طلا رو مدتی جمع کنید و بعد بفروشید تو زمان گرونی بله درسته.

ولی من میدونم که روی طلا برای کوتاه مدت نمیشه حساب کرد.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
کسی در مورد وام بلده راهنمایی کنه 

وام کدوم بانک

بانک کشاورزی یا هر بانک دیگه میدونید چه شرایطی داره؟

من بانک مهرو میدونم که باید امتیاز داشته باشی راحت دو روزه میریزه برات