حالا من یه خونه دارم دادمش کرایه که خرداد سال دیگه یعنی ۶ ماه دیگه باید پول پیششون رو پس بدم و نمیخوام دیگه اجارش بدم ...پول پیش هم ۲۰۰ تومنه که الان ۱۰۰ دارم ..به نظرتون طلا یا سکه بخرم تا خرداد سود میکنه ؟ میدونم خیلی ریسکه واسه ۶ ماه ولی نظر شما خانم های اقتصاددان چه می باشد ؟😁
زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب میكنی، او درد میكشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی میکشد و تو خواب حوريان بهشت میبينی، او مادر میشود و همه جا میپرسند نامِ پدر!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قربونت گلم منم مجبورم طلا بخرم چون پول خرج میشه میخوام برا ماشین وخونه خودتون دعا کتید برام بشه گلم
زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب میكنی، او درد میكشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی میکشد و تو خواب حوريان بهشت میبينی، او مادر میشود و همه جا میپرسند نامِ پدر!
حتما میشه ..خودتو از حالا توخونه و ماشینت تصور کن قطعا میشه شک نکن ❤️
مطمعنا
به نظرت ۱۰۰ رو سکه کنم ...۱۵۰ میشه تا خرداد مثلا ؟
ضرر فروش رو هم حساب کن
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
بانک کشاورزی یا هر بانک دیگه میدونید چه شرایطی داره؟
من بانک مهرو میدونم که باید امتیاز داشته باشی راحت دو روزه میریزه برات