2777
2789

شهید سجاد زبرجدی💙

(با هر عقیده و طرز فکری به این تاپیک اومدی قدمت رو چشم و ازت ممنونم، اما توهین نکن😘)

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیمُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیعَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ، فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم .

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

سلام بر شهید بزرگوار سجاد زبرجدی🙂

روحشان شاد 🌹

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم❣️❣️

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم🌿🌿

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم💝💝

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم☘️☘️

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم♥️♥️

سلام برتمامی شهدای عزیزمون💛❤️

تویی تنها امیدم یا رب❤
«سجاد زبرجدی»، شهید مدافع حرم در قسمتی از وصیت‌نامه‌اش آورده است: اگر درد و دل داشتید و یا خواستید مشورت بگیرید، بیایید سر مزارم؛ به لطف خداوند حاضر هستم.

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."
«سجاد زبرجدی»، شهید مدافع حرم در قسمتی از وصیت‌نامه‌اش آورده است: اگر درد و دل داشتید و یا خواستید م ...

اولین بار که این متن رو میخوندم واقعا حال عجیب و خوبی داشتم.. و هنوزم هربار بخونمش مثل قبله واسم..😍 مگه میشه یه انسان اینقدر بزرگ و مهربون باشه.. شهدا بهترینن به معنی واقعی

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
السلام علیکم ایها الشهداء و الصدیقین . السلام علیکم یا انصار الله و احبائه . السلام علیکم یا انصار د ...

آقا ابراهیم هادی😍🙌 داداش ابراهیم.. چقدر دلم میخواد زودتر برم سر مزار یادبودشون..

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم❣️❣️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی ...

سلام بر شهید احمدی روشن و همه‌ی شهدای عزیز💙