2777
2789
عنوان

از دست دادن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5837 بازدید | 118 پست

آخی الهی😔😔💔

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ غمی برای مادربه اندازه ازدست دادن بچش بزرگ نیست عزیزم ...الهی خدابهت صبربده شایدخیلیابگن نوزادبوده اماحتی تونه ماه بارداری باهاش خوگرفته بدنیاش آورده ........عزیزم امیدوارم خداجاشوبایه فرشته ی قشنگ دیگه برات پرکنه😔

الهی خدا به دلت آرامش بده منم پسرم مریضه میدونم چه دردی میکشی خدایا با بچه آدم امتحان نکن

الهی آمین

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

حسین من فقط ۱۴ ماهش بود به حرف اومده بود مادرزادی مشکل قلب داشت باید عمل میشد به گفته پزشکا وگرنه هیچ علامتی نداشت سالم سالم بود مثل بقیه بچه ها 

ای کاش عمل نمی بردیمش 

دلم براش تنگ شده 

شب ها خواب می بینم  در خونه مون رو میزنند حسین رو میدن بغلم منم با خوشحالی می گم دیدید حسین نمرده حسین منو پس دادن بهم 

شروع میکنم بهش شیر میدم 

اخه وقتی حسین از دنیا رفت شیرخوار بود 

یه هفته گرسنه و تشنه توی ای سیو موند 

سینه من پر از شیر 

حسین من فقط ۱۴ ماهش بود به حرف اومده بود مادرزادی مشکل قلب داشت باید عمل میشد به گفته پزشکا وگرنه هی ...

وای خدای من🖤😭

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤

از بس اروم گریه کردم بی صدا گریه کردم خواب می بینم دارم فریاد میکشم سر قبر حسین 

با خودم میگم این دفعه میرم سر قبرش داد میکشم اما نمیتونم 

الان هم شوهر و همسرم خوابیدن و من فقط دارم مثل ابر بهاری گریه میکنم 

الهی دو رو بگردم خودت زجر نده درد سخته مرگه منم مثل خودت ۵ ساله دارم با بچپ درد میکشم

زجر ای داد 

بعد هر خوشی  بعد هر میهمانی انگار دچار عذاب وجدانی 

انگار دوست نداری بهت خوش بگذره 

میام خونه و می زنی زیر گریه 

انگار توی جمع شکستت رو پنهان میکنی یه درد بزرگت رو 

اما میای خونه و بهم میریزی از این رفتارت

حسین همش به خوابم میاد 

فرداش دیوانه میشم 

دلتنگی ام زیاد میشه روزهای اول بعد رفتنش راحت لباسهاش رو تا میکردم میشستم اما اون روز یه جورابش رو دیدم 

حالم بد شد شکستن قلبم رو شنیدم