خانما دخترم نسبت به سنش اصلاااا فهمیده نیست.کلاس اوله هر حرفی میرسه هر اتفاقی میفته میره به کسی توضیح میده اصلا نمیدونه باید چه حرفی رو بزنه چیو نباید بگه.مثلا امروز رفته تومدرسه پیش دوست دختر برادرم که اونم اونجاست داشته کشک سیگاری میخورده رفته گفته من پدرم سیگار میکشه و چندتا حرف دیگه نمیدونه الان این حرفا نباید بزنه..دختر خواهرم کم اورده بود خواهرمم ناراحت که بهش بگو این حرفا رو تو مدرسه نزنه.ولی من هر چی بگم بازم حالیش نیست هر چیزی به ذهنش بیاد میره میگه بشدددددتم پر حرفه😭😭😭کاشکی یکم پخته بود خیلی بی عقله..هوشیاریش تو درس عالیه ولی خیلی حرف میزنه و اصلا پخته نیس 🥺😭😭واقعا کم میارم بخاطر حرکاتاش و حرفاش
فکر میکنم خودت هم این مدلی باشی یعنی در مورد همه چی نظر بدی و..
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
عزیزم تو این سن عادیه سخت نگیر سعی کنید شما هر رفتاری پیشش انجام ندین هر حرفی رو نگین پیشش تا یه کم بزرگتر بشه عاقل میشه
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.