2777
2789
عنوان

از دست دخترم دیگه کم اوردم

1106 بازدید | 65 پست

خانما دخترم نسبت به سنش اصلاااا فهمیده نیست.کلاس اوله هر حرفی میرسه هر اتفاقی میفته میره به کسی توضیح میده اصلا نمیدونه باید چه حرفی رو بزنه چیو نباید بگه.مثلا امروز رفته تومدرسه پیش دوست دختر برادرم که اونم اونجاست داشته کشک سیگاری میخورده رفته گفته من پدرم سیگار میکشه و چندتا حرف دیگه نمیدونه الان این حرفا نباید بزنه..دختر خواهرم کم اورده بود خواهرمم ناراحت که بهش بگو این حرفا رو تو مدرسه نزنه.ولی من هر چی بگم بازم حالیش نیست هر چیزی به ذهنش بیاد میره میگه بشدددددتم پر حرفه😭😭😭کاشکی یکم پخته بود خیلی بی عقله..هوشیاریش تو درس عالیه ولی خیلی حرف میزنه و اصلا پخته نیس 🥺😭😭واقعا کم میارم بخاطر حرکاتاش و حرفاش

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فکر میکنم خودت هم این مدلی باشی یعنی در مورد همه چی نظر بدی و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم تو این سن عادیه سخت نگیر سعی کنید شما هر رفتاری پیشش انجام ندین هر حرفی رو نگین پیشش تا یه کم بزرگتر بشه عاقل میشه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

شما جلوی بچت با خواهرت و مادرت و...دردو دل میکنی؟

مسائل زندگیت رو به خانوادت میگی؟

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

اگه بهش فشار بیاری ممکنه ساکن و گوشه گیر بشه 

اینم اقتضای سنشه از یه بچه 6 ساله نمیشه توقع داشت سیاست یه خانم بزرگ رو داشته باشه

اگه هم میخوای ببرش مشاور یا یه سری کلاس هست سعی نکن خودت دعواش کنی