2777
2789
عنوان

از دست دادن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5837 بازدید | 118 پست
استارتر اون عذاب وحدانتم طبیعیه،من پارسال ۵ آذر داداش جوونم فوت شد با اینکه خیلی واسش عزاداری کردم و ...

عذاب وجدان نه 

زجر میدیم هی خودمونه 

روان تیکه تیکه شده مون رو دونه به دونه جرش میدیم 

بلکه التیام پیدا کنه این زخم جگر 

عذاب وجدان نه  زجر میدیم هی خودمونه  روان تیکه تیکه شده مون رو دونه به دونه جرش میدیم&nb ...

دقیقا😭😭😭😭ولی فایده نداره😔انقدر به این چیزا فک میکنم که روانی میشم😭حتی بدم از خودم میاد که زنده ام،اخه پشت شیشه اتاقش میگفتم اگع بری میمیرم،پس فردا میشه یکسال که رفته و من هنوز کلی بغض توی گلومه واسش

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خیلی قوی هستی واقعاااا میگم عزیزم خوشبحالت من قطعا زودتر جونم درمیره خیلی میترسم لوسم نیستم ب ...

چرا باید خودت رو اماده کنی وقتی بچه ات سالمه 

از لحظه ای که شنیدم باید بره زیر تیغ جراحی 

کلا روانم و احساسم بهم ریخت نمیتونستم فکرم رو یه جایی جمع کنم و خوب فکر کنم جلوی احساسم رو نمیتونستم بگیرم 

۱۴ ماه یواشکی برای روز مرگ حسین اشک ریختم و میترسیدم از اون روز 

و خدا اروم اروم اماده ام کرد برای گرفتنش از من 

قدم به قدم پله پله هر روز ای سیو رو بالا و پایین میرفتم هفت روز توی ای، سی یو موند و روز اخر گفتم خدایا ازش دل کندم 

بگیرش از من اماده ام 

مثل حاجیان منو میبرد بالا بالاتر و اخرش رو عید قربان همین امسال

قربانی منو از من قبول کرد 

دقیقا😭😭😭😭ولی فایده نداره😔انقدر به این چیزا فک میکنم که روانی میشم😭حتی بدم از خودم میاد که زنده ...

ما یه مثل داریم به زبان خودمون با این مضمون که 

با مردن ادمها ممکن نیست ما هم بمیرم 

باید بمونیم بپذیرم و زندگی کنیم 

با این حوادث روح ما بزرگ میشه

دعا کنید برام و همه مادران چشم انتظار که دامنشون سبز بشه با یه نوزاد سالم 

عزیزم مثل اینکه شما بعد فوت پسرتون شوکه شدید نتونستید درست عزاداری کنید... کاش همون موقع کسی متوجه میشد کمکتون میکرد... به نظرم بهتر خودت و خالی کنی و حتما اون طوری که فکر میکنی دوباره براش عزاداری کن....خدا بهتون صبر بده😔

این نیز بگذرد.....
عزیزم مثل اینکه شما بعد فوت پسرتون شوکه شدید نتونستید درست عزاداری کنید... کاش همون موقع کسی متوجه م ...

از ساعت سه یه ریز دارم مینوسم اشک میریزم تا بلکه دلم اروم شه 

دیشب تولد دخترم بود 

ما یه مثل داریم به زبان خودمون با این مضمون که  با مردن ادمها ممکن نیست ما هم بمیرم  بای ...

خدا خودش به دلمون صبر بده 😔😔😔

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
از ساعت سه یه ریز دارم مینوسم اشک میریزم تا بلکه دلم اروم شه  دیشب تولد دخترم بود

برو سر مزارش تنها برو... وقتی خلوته... راحت عزاداری کن...مرگ یه نفر بیشتر از خود اون شخص برا اطرافیان سخته چون دیگه نمی بیننش و ازش دورن.. . ولی اونی که رفته فقط مکانش عوض شده... پسر تو زیر خاک نیست اون جای خوبی... مواظبشن بهتر از تو... تا به وقتش همه بریم پیشش..... راستی تولد دختر گلت مبارک

این نیز بگذرد.....
الهی دو رو بگردم خودت زجر نده درد سخته مرگه منم مثل خودت ۵ ساله دارم با بچپ درد میکشم

سلام تاپیک برا سه سال پیشه امیدوارم بچه تون تا الان خوب شده باشه اما اگه هنوز درگیر بیماریش هستین تاپیکمو بخونین و با درمانگر مجرب مشورت کنین