2777
2789
عنوان

من خیلی دلم میخواد ازدواج کنم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 3301 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مجرد بودم دوست داشتم ازدواج کنم ولی خب کاش بفکر چیزای دیگم بودم مثل یه شغل یا آموزش یسری چیزا مث ...

من آیلتس دارم

تحصیلاتمم اوکیه

شغلمم دارم

همه چی

واقعا نمیدونم چرا انقد بدبختم:(((( هیچیم مشکلی نداره واقعا

۲۹

عزیزم سنت خوبه و وقت داری اما خیلی سخت نگیر ، کم پیش میاد همه ویژگیهایی که مدنظرته و ملاک ازدواجته تو یک نفر باشه چون همه کامل نیستن ، سعی کن چندتا از اولویتهای مهمو که تو زندگی و آیندت تاثیر داره ملاک قرار بدی ... 

منم بچع نمیخام بعد همه اینارو که گفتی بهم میگن...خسته شدم..آدم فشار روانی خودش هست باید زر زدنای بقی ...

هی مامانممم روز و شب راه میره میگه سن باروریت میگذره

یائسه میشی و...

انگار خودم دوس دارم مثلا تا وقتی یائسه میشم ازدواج نکرده باشم:(((((

مهمونی های معمولی مثلا میگن چرا ازدواج نمیکنی چرا ال و بل خب خیلی بدیهیه که چون نیست ازدواج نکردم ...

کاش روزی برسه که اطرافیان به این نتیجه برسن یک سری مسائل کاملا شخصیه و دلیلی نداره وارد حریم خصوصی اون طرف بشن و سوال کنن .... 

هی مامانممم روز و شب راه میره میگه سن باروریت میگذره یائسه میشی و... انگار خودم دوس دارم مثلا تا و ...

ببخشید کاش پسرا هم یائسگی داشتن 

این باعث میشد زودتر ازدواج کنن

(شوخی کردم‌ناراحت نشین)😅

پسر.آقا.مرد.مذکر.boy هستم
هی مامانممم روز و شب راه میره میگه سن باروریت میگذره یائسه میشی و... انگار خودم دوس دارم مثلا تا و ...

اخی..چقدر بده خونوادتم درکت نکنن و زخم زبون بزنن..ببین بیشتر برو توجامعه..مردا زنای قدبلندو بیشتر میپسندن..رو اعتماد بنفست کار کن معجزه میشه برات..چون بنظرم همه چی بستگی به این داره

اخی..چقدر بده خونوادتم درکت نکنن و زخم زبون بزنن..ببین بیشتر برو توجامعه..مردا زنای قدبلندو بیشتر می ...

مشکل منکه پسرم برای ازدواج همین قد هم هست

کجان قدبلندا پیداشون نمیکنیم توجامعه

پسر.آقا.مرد.مذکر.boy هستم
نمیدونم برام مهمه:(

به نظر بنده اینا درسته نظر شما هست مهمه اما دوست دارم یه راهنمایی برادرانه بهتون بکنم...زندگی ها روز به روز تغییر میکنه  از من میشنوید یکیو انتخاب کنید که تا جایی که میتونه طبق سلیقه تون برخورد کنه توی سختی ها پشتتون باشه آدمی که بشه باهاش فیلم دید غذای خیابونی خورد کلی کتاب خوند بشه باهاش عکس گرفت بلند بلند خندید بشه زیر بارون بغلش کرد و مسخره بازی دراورد و بدون چتر ساعت ها پیاده روی کرد بدون ترس و قضاوت حرفهای دلتونو بتونید بهش برنید آومی که بشه باهاش پیشرفت کرد بگه باهم درستش میکنیم اگه نشد باهم غصه میخوریم...تحصیل اصلا شخصیت نمیاره همونطور که پول خوشبختی نمیاره بستگی داره شما ملاک انتخابتون چی باشه

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..
مشکل منکه پسرم برای ازدواج همین قد هم هست کجان قدبلندا پیداشون نمیکنیم توجامعه

امروز پسره اومد با من دوست شه

قدش ۵ سانت ازم بلند تره

و وزنش ۱۵ کیلو کمتر  -____-