2777
2789
عنوان

من خیلی دلم میخواد ازدواج کنم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 3301 بازدید | 91 پست
سلام عزیزم برای اینکه بهت کمکی کرده باشم همین الان عضو این سایت شدم، لطفا برای ازدواج کردن استرس ند ...

واقعا ازدواج کردن رو دوست دارم

هرکس منو میبینه میگه تو چرا مجردی

واقعا غم و غصه زیادی دارم

حتی دوس پسر درست حسابی هم نداشتم.... که بگی عاشقم بوده لدت بردم و...

خیلی دلم ازدواج میخواد😭😭😭😭😭

امروز پسره اومد با من دوست شه قدش ۵ سانت ازم بلند تره و وزنش ۱۵ کیلو کمتر  -____-

منم  دقیقا مشکل تورو دارم اسی .. خودم قدبلندم بعد هرکی پیدا میشه هم قد خودمه یا کوتاه تر ...به بقیه ک میگی بهت میگن سخت گیر ولی واقعا مهمه بهت حق میدم  😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  دقیقا مشکل تورو دارم اسی .. خودم قدبلندم بعد هرکی پیدا میشه هم قد خودمه یا کوتاه تر ...به ...

واقعا وقتی کوتاه باشه طرف به دلم نمیشینه

و خب وقتی نشینه اون حس عشق رو نداشته باشم دلم نمیخواد حتی دوست بشم با طرف

چه برسه به ازدواج

سلام گلم 

برای منم پیش امده چنین شرایطی 

گاهی با لبخند و سکوت گاهی با تا پیش بیاد ردش میکنم 

سخته درکت میکنم قابل تحسین با هرکس راضی به ازدواج نشدن 

برعکس همه جا هم برو خلق خدا همینجورین عه دانشگاه نرفتی عه نرفتی ؟ عه رفتی ؟ کی تموم میشه کار پیدا نکردی ؟ عه کردی ؟ حقوقش چقدر کمه ازدواج نکردی چرا ؟عه ازدواج کردی ؟ چرا با بهتر ازدواج نکردی بچه نمیاری ؟ خونه ندارید ماشینتونو عوض نمیکنید ؟

کلا رها کن 

مردم رو رها کن خدا میدونه حتی اگر یه ادم نامیزونم قسمتت کنه صلاح زندگیت چی بوده

واقعا وقتی کوتاه باشه طرف به دلم نمیشینه و خب وقتی نشینه اون حس عشق رو نداشته باشم دلم نمیخواد حتی ...

اتفاقا منم الان همچین تاپیکس زدم قبل شما .. مشکل از ما نیست ،،،کلا شرایط واسه همه اینطوره ...من تا ۲۴ سالگی خواستگارای خوبی داشتم الکی رد کردم

واقعا ازدواج کردن رو دوست دارم هرکس منو میبینه میگه تو چرا مجردی واقعا غم و غصه زیادی دارم حتی دو ...

عزیزم‌ اکثر خانمها سنشون بالا میره دوست دارن ازدواج کنن و استرس دارن نکنه مجرد بمونن،دلایلت واسه ازدواج کردن رو میتو نی بگی؟

عزیزم‌ اکثر خانمها سنشون بالا میره دوست دارن ازدواج کنن و استرس دارن نکنه مجرد بمونن،دلایلت واسه ازد ...

من واقعا دلم یه زندگی آروم و پر از عشقو میخواد

تجربه کردن این حمایت و دوست داشتن

وای همیم الانم میتونم گریه کنم :((((

۱ سال از من کوچیکتری پس منم برای حتی تمام موارد سنتی ای که بود و رد کردم پشیمونم:(( فکر میکنم ه ...

ایشالا به زودی با همونی که دلت میخواد ازدواج کنی و یه ازدواج موفق داشته باشی

خدایا شکرت 💚. من خوش شانس ترین دختر دنیام 🥰
من واقعا دلم یه زندگی آروم و پر از عشقو میخواد تجربه کردن این حمایت و دوست داشتن وای همیم الانم ...

خوب عزیزم این خیلی رویایی و قشنگه و همه حدودا همینو میخاییم،اما تلاشتو بکن که ازدواج خوب بکنی نه ازدواج،عزیزم ازدواج کردن خیلی راحته،ازدواج خوب کردن سخته واسه همین الان آمار طلاق زیاد شده،لطفا دست از رویا بردار،چون ما آدمها هر دهه رفتارمون حدودا عوض میشه و بزرگتر میشیم و تجربه بیشتری تو زندگی به دست میاریم،اشتباه و از ترس تنها موندن یا حرف دیگران انتخاب نکن که با یه حرکت اشتباه کل زندگیتو میبازی،آخه الان سنی نداری،خیلی وقت داری،به حاشیه های زندگی هم توجه نکن،امیدوارم خدا آدم درستی سر راه زندگیت قرار بده