2777
2789
عنوان

امشب با شوهرم دعوام شد

776 بازدید | 35 پست

امشب تا میتونستیم دوتایی به هم دیگه فحش دادیم دیگه حرمتی بین ما نمونده. شوهرمم گفت که طلاقت میدم

الهی بمیرم بچم ترسیده بود همش گریه میکرد 

هر چی بهش گفتم خفه شو به خاطر بچه اصلا انگار نه انگار 

دعوامون همش سر خانوادشه. مادرش الهی بمیره که زندگی برای ما نذاشته همیشه باید به خاطر اونا دعوا کنیم شوهرم زیادی طرف مادرشه 

میخوام خونه زندگیمو بزارم برم

میخوام فرار کنم از این زندگی

چون بچه دارم نمیتونم دارم میسوزم

امشب خیلی داغونم، دلم دردو دل میخواد

کاش مادری داشتم باهاش درد و دل می‌کرد

چقدر دیگه تو این زندگی کوتاه بیام، با بی پولیش، با اخلاق بدش، با خانوادش

خسته شدم به خدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام مامانای گل من برای دانشگاه به پر کردن پرسشنامه نیاززدارم که هیچ اطلاعات شخصی از شما نمیخواد فقط اگه براتون مقدور بهم کمک کنید که پرسشنامه پر کنید 

فقط کافی با انتخاب یکی از گزینه ها تا سوال آخر و ثبت سوالات بهم کمک کنید مرسی از وقتی که میذارید 

https://panel.porsall.com/Poll/Show/758d65d5199c438

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه سر چی؟میدونم سخته ولی به خاطر اینو اون دعوا نکنید

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖

کاش نزدیک بودی اول بغلت می کردم

همینجا درد دل کن . 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

آروم باش اسی آروم باش. شما مادری نمیتونی بری. انشالله همه چی درست میشه این روزا همه مشکل دارن. 

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟
آروم باش اسی آروم باش. شما مادری نمیتونی بری. انشالله همه چی درست میشه این روزا همه مشکل دارن. 

منم مثل شمام

البته با یه نفر بحثم شده تا الان

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

شوهر منم از مال تو بدتر بود ،الان دوساله کاری بهش ندارم هر روز خونه ی مادرشه می‌ره میاد نه میپرسم چرا رفتی ،چرا نرفتی ،قبلنا خیلی مادرش خوار وحقیرم‌میکرد ولی الان خدارو شکر مادرش گفته زنت خونم نیاد دیگه این می‌ره قبل خیلی غصه می‌خوردم ،تو‌خونه جزو بحث میکردم میخواستم شوهرم بدیهاشونو ببینه ،وبدونه چقدر با من بدن وحق وببینه ولی هر چه منطقی حرف میزدم بیشتر دعوا میکرد و طرف اونارو‌میگرفت وکتک کاری وفحش میداد ،دیگه ولش کردم راحتم ،به بچت فکر کن یه لحظه مادر شوهر کیه سر اون تو خونت جز وبحث کنی واعصاب خودت وبچتو داغون کنی ،مردا منطق وشعور حالیشون نیست البته تعدادیشون

خدایا تقاصمو بگیر امین
اخه سر چی؟میدونم سخته ولی به خاطر اینو اون دعوا نکنید

شوهرم وقتی طرف ما میریم مهمونی خیلی اذیتم میکنه همش میگه فلانی چرا اینجوری کرد فلانی چرا اونجوری کرد من ازش حمایت میکنم که حق با توئه ولی خونه فامیل شوهرم میریم حق ندارم حرف بزنم😭

امشب اصلا حالم خوش نیست نمیتونم توضیح بدم دلم فقط گریه میخواد😔😔😭😭😭😭

سلام مامانای گل من برای دانشگاه به پر کردن پرسشنامه نیاززدارم که هیچ اطلاعات شخصی از شما نمیخواد فقط ...

جواب دادم

برای چندسال بود؟ چون نوشته بود بچه ها و همکلاسی و... من سی سالمه برات پر کردم😬😬😬

میتونم موضوع پژوهشت رو بپرسم؟ برای پایان نامه ته؟