2777
2789
عنوان

منه بدبخت چیکارکنم اخه

608 بازدید | 56 پست

اول اینکه ۸ساله ازدواج کردم دوتابچه دارم ۲و۵ساله الان دوساله زندگیم کلاپاشیده ازهم شوهرم بهم خیانت کردبازنای دیگه حرف میزدمیخواست صیغه کنه بهش گفتم خانواده هاروخبرکردم به گستاخ ترین شکل ممکن رفتارکردباهام رفتم مهریموگزاشتم اجراگفت خودکشی نمیکنم اومدیم پای طناب دارنجاتش دادیم بعدیت وقت دوباره بحثمون شدبردمنوگذاشت خونه ی بابام چن روزموندم اونجابچه هاروگرفت یه عالمه اذیت آخرش باوساطت ریش سفیداپشیمونیه خودش اومدم بازفقط بخاطربچه هان البته نه اینکه علاقه ای بینمون باشه ۳جلسه مشاوره رفتیم هیچی دکتراعصاب بردمش یه روزفقط داروهاشوخوردحالااینجایی که من زندگی می‌کنیم خیلی کوچیکه خیلی زودحرفامیپیچه همه فهمیدن بحثمونومیگفتن این منونمیخوادیکی دیگه صیغه کرده حالاهرروزیکی میادبهش متلک میندازه دوباره دعواااااااااتوخونمون امروزم دونفرتومسجدگفتن بهش همینکه اومده خونه ساعت۱۱به من کتک هیچ معلوم نیس حرفش چیه هی میگه زنگ بزن پلیس بیادبگومن زحمت زنگ بزن بابات دیگه آخرش منوانداخته حموم زنگ زدم بابام اومده دخترم اومده دروبازکرده اومدم بیرون پیش بابام ومامان هرچی ازدهنش دراومده بهم گفته بدون ذره ای حیاهعی میگه پاشوبرواجازه لده من زن بگیرم منم میدونم دیگه زندگیمون زندگی بشونیس میخواستم برم بچه هاروانداخته دنبالم راه افتادن  گربه کردن گفتم خب نگهدارمن برم نگه نمیداره حالامن موندم واقعاددیگه راهشویادگرفته هعی میگفت شنبه بروبازحساباموببندشکایت کن الان بایدزنگ بزنی پلیس حالامن بادوتابجه چیکارکنم اخه میخوام ببرمشون حضانت نمیده میگم نگهدارنگه نمیداره 

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

میگه توبایددهن تک تک اوناروببندی من نمیتونم تحمل کنم من چیکارکنم اخه هم اون خطا کرده هم طلبکاره حالاهمش میگه توابروداری نکردی نبایدمیگفتی حتی اگه منوتوخونه میگرفتی بازنه بایدقلیم میکردی حالااون موقع هیچ مشکلی نداشتیم اینجوری جوابموداد😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ب چ قیمتی میخوای پای زندگیت بمونی

میدونم آخرش جداییه ولی بچه هاموچیکارکنم ببرم یابمونه؟لعنت به من بگواخه براچی به دنیااوردی اخه خودمم ۲۳سالمه برداشتم ۵۰ ساله شایدم بیشتر

خب مهرتو بزار اجرا اولا

دوما برو در خونه اگ نزاش بری تو خونه زنگ‌بزن پلیس میاد صورت جلسه میکنه ک همسرت اجازه ورود نمیده نمیتونه بعدن ادعا کنه تو خونه رو ترک کردی 

اگ رفتی داخل بزار دوباره ک خاس بیرونت کنه زنگ بزن پلیس

ببخشید عزیزم این زندگی زندگی بشو نیس بچهات اینجوزی بیشتر ضربه میبینن

نمونه بارز دست پیشو بگیر پس نیفتی شوهرته

بجای اینکه زبونش و بکنه یجاش دست پیش گرفته پس نیفته بگو میخواسی خیانت نکنی هرکی خربازه میخوره پاس لرزشم میشینه دوقورت و نیمتم باقیههه واقعااا از این حجم از پرویی موندم 

میگفتی اونموقع ک عقلتو دادی دست اونجات فکر ابرو میکردی اگه حمایت داری واسه طلاق تحت فشارش بزار اگه شده با مهریه بچه هاتو طاق بزن ازش بگیر لگد بزن در ک... بندازش بیرون از زندگیت 

من خودمم درگیرم با شوهرم منتها اون جرات نداره بزنه منو و اینکه دخترمم کرده اهرم فشار و نمیدتش بهم وگرنه مینداختمش جلوی همون سگای هرزه ک باهاشون بود 

مفهوم بدبختی اونجایی برام معنی شد که دختر ۵ سالم یه شب که باباش مثه خیلی وقتای دیگه مارو گذاشت و با دوستای عیاش و بی خانوادش رفت دور دور و گشت و گذار ،با چشمای معصومش تو صورت من نگاه کرد و گفت مامان غصه نخور من تو خیابون یه مغازه هایی دیدم که عروسکِ "آقا" میفروشن چشم و لب و دهن دارن دست و پا دارن کلاه هم رو سرشونه من فردا میرم یدونه اشو برات میگیرم تا دیگه شبا تنها نمونیم تو خونه و اون عروسکه با تو مهربون باشه و نازت کنه گریه اتم در نیاره 😔😔😔😔 اونشب فهمیدم مردونگی تو وجود بعضی مردا حتی از مانکن های مغازه ها هم کمتره اونا حداقل انقدی بدرد میخورن که احساس کنی کسی پیشت هست و تنها نیستی و اشکتم در نمیاره ...
خب مهرتو بزار اجرا اولا دوما برو در خونه اگ نزاش بری تو خونه زنگ‌بزن پلیس میاد صورت جلسه میکنه ک هم ...

خودش هی میگه بروبعدش میگم به پلیس میگم میگه من بیرونت نمیکنم که مسخرم کرده بخدادوتاداداشاش جداشدن قشنگ یادگرفته

میدونم آخرش جداییه ولی بچه هاموچیکارکنم ببرم یابمونه؟لعنت به من بگواخه براچی به دنیااوردی اخه خودمم ...

ببر با خودت ب نظرم با این پدر آینده ای ندارن

اگه میدونستی شوهرت اینجوریه کاش بچه نمیووردی اخه سنی نداری.....

جمله اخرتو متوجه نشدم چی۵۰ساله؟؟؟؟؟

چ تاسف بار،ناراحت شدم،البته بیشتر برای بچه هات که این صحنه ها میبینن،تا۷سال که نال مادرن،تو این دو س ...

دلم کباب شدبراشون پسرم بیچاره میگی میری خونه ی مامان جون بیامنم ببرخدافظ گریه میکردبخدااگه نبودیه ثانیه تحملش نمیکردم 

ببر با خودت ب نظرم با این پدر آینده ای ندارن اگه میدونستی شوهرت اینجوریه کاش بچه نمیووردی اخه سنی ن ...

شوهرم بعدااینجوری شداصلارنگ عوض کردکلادخترمم ناخواسته شده میگم ۲۳سالمه ولی انگار۵۰ سالمه ازنظرروحیه برداشتم مرده ی متحرک

دلم کباب شدبراشون پسرم بیچاره میگی میری خونه ی مامان جون بیامنم ببرخدافظ گریه میکردبخدااگه نبودیه ثا ...

نگوووودلم کباب شد،نزار بچه هات متوجه داستانا وغصه هات بشن،رو آیندشون تاثیر میزاره

نگوووودلم کباب شد،نزار بچه هات متوجه داستانا وغصه هات بشن،رو آیندشون تاثیر میزاره

ای باباهرروزمیبینن دیگه لعنت به من کاش هیچوقت مامان نمی‌شدم کاش منم مثل خیلیانازابودم 

شوهرم بعدااینجوری شداصلارنگ عوض کردکلادخترمم ناخواسته شده میگم ۲۳سالمه ولی انگار۵۰ سالمه ازنظرروحیه ...

بچه هات کوچیکن ببرشون با خودت 

اگه نبری خیلی بد میشه ها.....دیدم اطرافم ک میگم