2777
2789
عنوان

عجیبترین کاری ک دیدین ی خسیس میکنه چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 69 پست
نه قربونت برم چرا پاک کنی ایشالا مشکلت حل شه

خدانکنه عزیزم ممنون🌺🌺🌺🌺

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش و مهموناش(عروس و پسرش) رو میندازه خونه دیگران واسه شام و ناهار که خودش خرج نکنه.. میوه رو پنج شنبه ها از آرامستان ها جمع میکنه میوه نمیخره... چیزی که بلاجبار میخره میبره خونه کسی مثل بستنی یا شکلات شیرینی حتما باید خودش بخوره وگرنه از فکرش خوابش نمیبره ...بالا سر زنش میایسته ببینه چقدر گوشت و مرغ میریزه تو غذا اگه زیاد باشه دعوا میشه ...وضع مالیشون معمولیه خوبه ... کلا خسیسه.‌ و چه خصلت بدی

برادر شوهرم طبقه بالای ما اول کلی طلا خرید برای زنش کیلو کیلو بعد همه رو ازش گرفت ماشین گرون تو قرع ...

وای نگو من اصلانمیتونم باآدم خسیس که پول داره زندگی کنم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
کارش خیلی زشته  از خساست کذشته  ولی اگه بخاطر محیط زیسیت بود کار قشنگیه که میکی معروفن ب ...

نه جز پول ب فکر هیچی نیستن😂خیلی پولدارن ولی ب شدت خسیس و متاسفانه بی فرهنگ

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
خانم همسایمون بجای پد پارچه میزاره موقع پریودی بعد پارچه رو میشوره وبارها استفاده میکنه میگه حیفم م ...

بگو ننداز سطل یادگاری نگه دار بگو پولشو دادم    

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
کارش خیلی زشته  از خساست کذشته  ولی اگه بخاطر محیط زیسیت بود کار قشنگیه که میکی معروفن ب ...

میتونس تو بشقاب بزاره  بیشتر بی سلیقه و تنبل میاد

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
این مورد اخری رو خوب میکنه😁

رفته بودم شهران واسه کار ماشینم نزدیک خونشون خراب شد امداد خودرو برد مکانیکی گفت سه ساعت کار داره زنگ زدم گفتم خاله کجایی گفت خونه گفتم بیام پیشت یه ساعت گفت خونه نیستم🤣🤣🤣🤣🤣

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔

یکی هم دیدم داخل پوشک استفاده شده بچه رو پاره میکردموادداخلش درمی‌آورد دوباره می‌بست به بچه 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
میتونس تو بشقاب بزاره  بیشتر بی سلیقه و تنبل میاد

نه کلاخسیسه. اینم نذر پدرشون بوده ادا میکردن.  وگرنه تو کل محل حتی سوپری محل ب خساست شناخته میشن از نوع بدش 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
یکی هم دیدم داخل پوشک استفاده شده بچه رو پاره میکردموادداخلش درمی‌آورد دوباره می‌بست به بچه 

داخل  پوشک که کثیفه چجوری باز استفاده میکرد؟

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
وای چه خنده دار،😁

دو تومن پول قرض داده بود دوبار پولشو ازم گرفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
وای نگو من اصلانمیتونم باآدم خسیس که پول داره زندگی کنم

البته خانواده زنش و پدرزنش هم دست اینو از پشت بستن

پسرش بدنیا اومد یه جعبه شیرینی تر گرفتیم و کادوی عالی واسش بردیم 

بعد شیرینی گرفت جلومون نفری یکی برداشتیم بقیه جعبه رو بردن گذاشتن جلو خودشون یهو دخترم گفت مامان من بازم شیرینی میخوام

گفتم ب و یکی بردار

بجای اینکه بیارن مثل آدم دوباره تعارف کنن گفتن وای دیروز فلانی شیرینی آورد همه رو بچه هاشون خوردن و دیگه تعارف نکردن که یعنی بسه نخورید واسه ما اوردید  

تا مدتها سوژه من بود تو خونه به شوهرم هزار بار گفتم من میگم اینا لیاقت ندارن ادب ندارن تو باور نمیکنی 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬