2777
2789
عنوان

عجیبترین کاری ک دیدین ی خسیس میکنه چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 69 پست

خالم خیلی پولداره خیلیییی.شامپو نمیخره حتی.یه نسکافه رو برای سه نفر استفاده میکنه فقط رنگ بده.شبا فقط یه لامپ کوچیک روشن میکنه.مهمون میره سرزده درو باز نمیکنه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کار خوبی   به فکر طبیعت بوده همسایه ت

ن بابا  الودگی زمین نود درصدش برا همین همسایه ماست. اشغالشو یا میوه گندیده هاش همینجوری میریخت تو کوچه.  البته پشت در بقیه. 😐

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
شستن خلال دندان پلاستیکی و گذاشتن تو ظرفش برای استفاده مجدد مهمانها🤢

🤣🤣🤣🤣🤣

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
خودش بزاره تو ظرف بزاره یخچال دیگه

همون دم در یهو ی گوشت با دستش برمیداشت میداد دستمون😐 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
استاترالان کلی دلم گرفته حس میکنم پربازدید میشه  میشه برام دعاکنید یه سربه تاپیک اخرم بزنیدمت ...

نه قربونت برم چرا پاک کنی ایشالا مشکلت حل شه

برادر شوهرم طبقه بالای ما اول کلی طلا خرید برای زنش کیلو کیلو

بعد همه رو ازش گرفت ماشین گرون تو قرعه کشی برد بعد ماشین رو فرخت و معلوم نیست تو کدوم بالش قایمشون کرده  بقیه پولهاش هم یا بیییی ت کوین خریده یا زمین یا چیزی که پولشو بیشتر کنه

فقط بری خونشون صدات دقیقا دقیقا میپیچه انگار تو حمومی 

چون نه مبل دارن نه تیرو تخته...نه تابلو نه هیچی حتی اگر بالش نزارن پشتت باید به دیوار خالی تکیه بزنی

جاریم همیشه سرخ میشه میریم خونشون

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

اینکه همیشه غذا کم درست میکنه. یا مثلا میوه نمیخره. لباس نمیخره. غذای چندروز مونده تویخچال میخوره

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

خانم همسایمون بجای پد پارچه میزاره موقع پریودی

بعد پارچه رو میشوره وبارها استفاده میکنه میگه حیفم میاد پول بدم بعد بره سطل اشغال

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد