پرپررررری مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 72 عنوان امپولhcg وشیاف پروژسترون 63 بازدید | 10 پست سلام دوستانمن دیروز روز ۱۲ پریودم بود رفتم سونو واژینال و فولیکول غالب۲۱ داشتم دکتر برام دوتا آمپولhcgباهم نوشت و شیاف پروژسترون سوالم اینه که شیاف برای چی داده به نظرتون؟و اینکه من مقعدی میزارم موردی که نداره؟همون دیشب که آمپول رو زدم رابطه داشتم و میخوام جمعه هم رابطه داشته باشم به نظرتون کافیه؟ 1401/09/04 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نینیجان عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3303 شیاف و باید واژینال بزاری واسه اینه که اگر نطفه تشکیل شد جاش سفت شه اگر نه پریود شیفک کنم باید یک روز درمیان تا چهار پنج بار نزدیکی داشته باشی دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
mehromah72 عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 301 جمعه چندم سیکلت میشه ینی؟شیاف پروژسترون هست واسه لانه گزینی میدنن مقعدی هم اشکالی نداره شیاف بزاری فاللهُ خَیرُ حافظً وهوَ اَرحمُ الراحمین❤️
پرپررررری مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 72 شیاف و باید واژینال بزاری واسه اینه که اگر نطفه تشکیل شد جاش سفت شه اگر نه پریود شی ف ... از واژینال میترسم احساس میکنم یه طوریهآخه روش نوشته واژینال-مقعدیدکترم هم نگفت کدوم مدلاما اگر میگید واژینال میزارممرسی عزیزم
پرپررررری مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 72 جمعه چندم سیکلت میشه ینی؟ شیاف پروژسترون هست واسه لانه گزینی میدن ن مقعدی هم اشکالی نداره شیاف بزا ... مرسی عزیزه دلمجمعه میشه ۱۴ روز
mehromah72 عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 301 مرسی عزیزه دلم جمعه میشه ۱۴ روز ببین اگه سیکلت ۲۸ روزه اس،تا ۱۵ و۱۶ سیکلت اقدام داشته باشاگرم ک خب بیشتر ۲۸ ک تا ۱۸سیکلت فاللهُ خَیرُ حافظً وهوَ اَرحمُ الراحمین❤️
پرپررررری مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 72 ببین اگه سیکلت ۲۸ روزه اس،تا ۱۵ و۱۶ سیکلت اقدام داشته باش اگرم ک خب بیشتر ۲۸ ک تا ۱۸سیکلت من قدیم دوره هام ۳۰تا۳۲ روز بوددکترم تعجب کرد که روز ۱۲ فولیکول غالب۲۱ داشتم براهمین سریع آمپول داد دوتا باهم زدمایشالله که خدا بخواد و بهمون این ماه نی نی بده
mehromah72 عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 301 من قدیم دوره هام ۳۰تا۳۲ روز بود دکترم تعجب کرد که روز ۱۲ فولیکول غالب۲۱ داشتم براهمین سریع آمپول دا ... خب بالاخره تو اقدام سیکل بهم میریزهپس تا همون ۱۶ سیکلت اقدام کنانشاالله ک این ماه مامان بشی عزیزم فاللهُ خَیرُ حافظً وهوَ اَرحمُ الراحمین❤️
پرپررررری مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 72 خب بالاخره تو اقدام سیکل بهم میریزه پس تا همون ۱۶ سیکلت اقدام کن انشاالله ک این ماه مامان بشی عزیز ... ایشاللللللللللللللللللللهمن از قدیم دوره هام ۳۰ تا ۳۲ روز بود که دکتر با سونو گفت تنبلی داریلتروزول داد وآمپولhmgو الانم کهhcg
mehromah72 عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 301 ایشالللللللللللللللللللله من از قدیم دوره هام ۳۰ تا ۳۲ روز بود که دکتر با سونو گفت تنبلی داری لترو ... با یه سونو نمیشه قطعا گفت تنبلی داری.فاکتورای دیگم هستبخصوص ک شما فولیکول غالبم داشتیولی بزن ب بیخیالی و هی منتظر نباش تا آخر این ماهچون استرس مانع لانه گزینی میشه فاللهُ خَیرُ حافظً وهوَ اَرحمُ الراحمین❤️
پرپررررری مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 72 با یه سونو نمیشه قطعا گفت تنبلی داری.فاکتورای دیگم هست بخصوص ک شما فولیکول غالبم داشتی ولی بزن ب ب ... چشمسعیمو میکنم😘😘😘