2777
2789
عنوان

یه روزی میشم دختری که...)🤤😏

155 بازدید | 3 پست

عزیزم گفتم که دیگه بهت فکر نمیکنم و برای همیشه فراموشت میکنم :)و فراموشت میکنم ولی طوری فراموشت میکنم که دوست داشتنت دیگه برام درد سر نشه ولی توی این چند سال یجوری تلاش میکنم که بشم دختر رویای خیلی ها میشم دختری که هر پسری دید هوش از سرش بپره،چندین برابر مغرور تر از الانم میشم،میشم زیبای دست نیافتی و زمانی که مطمئن شدم خیلی پیشرفت کردم وارد زندگیت میشم و اون زمان هست که تو حسرت داشتن منو میخوری و اینبار تو هستی که خودت رو بخاطر من با بقیه مقایسه میکنی ومیگی لایقش نیستم اون زمان هست که حسابمون  پاک میشه😏👊

به این نتیجه رسیدم که عاشق یکی شدن فقط بی احترامی به خودمه:)قرار نیست دیگه بعد از این عاشق کسی جز خودم بشم.🌤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقا و شکست عشقی خورده های سایت رو تگ کنید شاید این تاپیک به دردشون بخوره.

این تایپک مخصوص کسایی ک قدرت مقابله با احساساتشون دارن و منطقی ان بنظرم اونایی ک شکست خوردن خودشون باید تلنگری رو ب خودشون بزنن .