2777
2789
عنوان

من و برزیل

524 بازدید | 11 پست

جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل اولین سالی بود که به پیشنهاد بابام فوتبال تماشا کردم، اونم به خاطر اینکه میگفت تو تیمِ برزیل یه پسر لاغرِ زشت هست که عجیب بازی میکنه و مثل فرفره با توپ حرکت میکنه،فرداش من تکرار اون بازیو دیدم،تموم تمرکز منِ ۱۱ ساله رو پیدا کردن و تماشا کردن شخصی بود که بابام اسمِ درستشو به هِم نگفته بود ولی با مشخصاتی که داده بود خیلی زود پیداش کردم،درسته از نظر بابام زشت بود ولی تو یه لحظه خیلی به دلِ من نشست،درسته که من تا اون موقع طرفدار فوتبال نبودم ولی از همون موقع بود،که نیمار شد بازیکن موردعلاقم و برزیل و بارسلونایی که اون زمان توش بازی میکرد،شدن تیمای مودعلاقم. خلاصه گذشت و گذشت و من هر بار بیشتر وابسته فوتبال شدم، بازیکنای بیشتریو شناختم ولی بازیکن موردعلاقم بازم نیمار باقی موند:)خلاصه الانم تو جام جهانی ۲۰۲۲ دارم لحظه لحظه تو زمین تعقیبش میکنم و حتی گاهی خودمم خندم میگره از عکس العمل‌هایی که نسبت به کاراش دارم 

-کاش خدا بخواد و جام جهانی ۲۰۲۶ رو با یه شرایط روحی دیگه،برزیل و نیمارِ موردعلاقم رو دنبال کنم-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فوتبالو خیلی سال قبلتر از شما کشف کردم‌.مینشستم کنار بابام که عاشق فوتبال بود.اون سالا مثل الان نبود سالی ماهی یه بازی پخش میکرد اونو بابام اداره رو میپیچوند میومد خونه.چه ذوقی میکردم باش بازی ها رو نگاه کنم.منم همون سالا بکهامو کشف کردم تا امروزم عاشقشم.در حدی که پریروز دخترم میگفت مامان بابا یا بکهام؟😂😂

من فوتبالو خیلی سال قبلتر از شما کشف کردم‌.مینشستم کنار بابام که عاشق فوتبال بود.اون سالا مثل الان ن ...

منم عاشق فوتبال دیدنم اونم وقتی که تو جمع باشه 🙂دیوید بکهام یه چیزی فراتر از فقط یه فوتبالیست هست،من هنوزم تو عملکرد خدا تو ساخت این بشر متعجبم،ولی من میخواستم واکنش همسرتو موقع اون سوال میدیم!😂😂

من ۲۰۰۶ با کریستین رونالدو فوتبالی شدم الانم با اینکه دیگه روش کراش ندارم فوتبالشو نگاه میکنم گل بزن ...

این علاقه هایی که تو فوتبال دیدن به وجود میاد به نظر من که خاص تر از کراش زدن رو بازیگرا و خواننده هاست،شاید به خاطر همینه که هنوز ته دلت براش خوشحالی🙂

منم عاشق فوتبال دیدنم اونم وقتی که تو جمع باشه 🙂دیوید بکهام یه چیزی فراتر از فقط یه فوتبالیست هست،م ...

باباش خونه نبود😂😂😂البته شوهرمم میدونی ارادت دارم خدمت بکهام😅تو دلم به دخترم گفتم اخه خنگول جان اینم سواله؟معلومه بکهام ولی مجبور شدم الکی بگم معلومه بابات عزیزم

باباش خونه نبود😂😂😂البته شوهرمم میدونی ارادت دارم خدمت بکهام😅تو دلم به دخترم گفتم اخه خنگول جان ا ...

بابای من الانم که الانه خبرای نیمارو که میبینه برام با جزئیات تعریف میکنه منم یه ذوق خاصی میکنم که نگو😂آره دیگه باید میگفتی دخترم معلومه که بابات،اصلا بکهام کیه من اونو حتی نمیشناسم😶‍🌫️