2777
2789
عنوان

کیا برا ازاد شهر هستن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 28 پست

چجوری تصادف کرده با اتوبوس بوده تو جاده شاهرود 

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم گوگل فقد ی بیمارستان اومد بالا اونم حضرت معصومه بود برا همون گفتم شاید بردنش اونجا نمیدونم دق ...

اره شهر نزدیک برای تصادفی ها مطهری هست تو شهر گنبد کاووس...زنگ بزن اونجا اسم بدی از حالش بهت میگن

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
کجایی هستین 

ازادشهریم گل

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
نمیدونم فقد میدونم تصادف کرده ماشین شوهرم ۲۰۶شوهرم نتونس خیلی صحبت کنه به دوستشم زنگ زدم چون من بارد ...

آهان انشاالله خیره ولی تصادفی ها رو میبرن مطهری تو گنبد