2777
2789

باردارم ماه هشتم دکتر زنان خوب می‌خوام ک زیر میزی م نگیره .حالم خیلی بده .چنروزه از شدت درد غیر قابل تحمل هموروئید  وزخم زجر آور  غذا نخوردم .ضعف کردم توان ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر زنان خوب دکتر مقصودی ساختمان پزشکان دور فلکه زیبا آباد میشناسم نمی‌دونم هنوزم هست یا نه 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

دکتر آموزگار عالیه...فقط نمیدونم کی وقت میده

دکتر اشرفی

دکتر شاه بوداقی

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
متوجه زیر میزی نشدم ؟

برا زایمان .آخه ما تازه اومدیم قم زیر نظر دکتری نیستم .جنینم بریچه .احتمالا سزارین شم اگه چرخش نکنه .دکترا برا سزارین بعضیا زیر میزی میگیرن .یعنی ی پولی جدا از هزینه 

برای همورویید پماد رکتول بزن منم بارداریم پدرم درومد.

گرفتم از داروخانه .استفاده کردم .اصلا جواب نمیده .دیگه از درد وزخم توان ندارم .از ترسم چند روزه لب ب غذا ونون نزدم .میوه والو ازین تا فقط میخورم .اصلا انگار ن انگار 

تو قم دکتر زنان خوب پورمجیب خیلی معروف و دلسوزه اما خب زمان انتظارش تو مطب واقعا زیاااده قشنگ من یه ...

نمبدونم شما قنوات میشناسین یا نه .من اطراف اونجا ساکنم .مطب شون کجا ی قم میشه 

دکتر آموزگار عالیه...فقط نمیدونم کی وقت میده دکتر اشرفی دکتر شاه بوداقی

ادرس و شماره تلفن اموزگار داری بدی

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد