2777
2789
عنوان

خانمهای باردار شما خبر بارداریتون رو هفته چندم به خانواده ها دادین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 53 پست
عزیزم شما هفته ی چندم سقط داشتین علاعم و دلیل سقطتتون چی بود میشه لطفا بگین  

یکی ک خود بخود بود تو همون هفته های۵-۶فک کنم ب سونو نرسید اصلا

یکی دیگ پارسال بود ک توی۷ هفته قلبش گفتن ایست کرده وتا۱۱هفته استراحت بودم ک شاید خوب بشه نشد

سقط هم نشد مجبور ب کورتاژ شدم

علتشم خیلی دقیق بررسی نکردم ولی این دفعه ک رفتم دکتر و ازمایش خون داد واسم هزینه اش هم خیلی زیاد شد تا دی ان ای‌رو برسی کردن بنظرم فهمیدیم ک مشکل انعقادخون دارم و خون تو بدنم لخته میشه پروتئین سی فک کنم بالابود دقیق نمیدونم البته من میگم خواست خدا باید باشه واینا هم علت بوده اما مهمترین چیزخواست خدا بوده

همون ماه ک ازمایش داده بودم واس چکاب بعدش باردارشدم و وقتی رفتم جواب ازمایش بگیرم وبرگردم ب دکترم گفتم عقب انداختم اما بخاطر کلی قرص خشک کننده های ک واس معدم خوردم هس چون یک هفته ای بود تقریبا خیلی معده درد وتهوع داشتم وگفتم از عفونت معدمه حتما ولی مثک بارداربودم بعداز ده روز از تاریخم رفتم ازمایش خون دیدم ک مثبته 😬

ب دکترم ک گفتم دعوا کرد گف هم دیابت داری هم مشکل خون چرا باردار شدی

گفتم من فک نکردم بشم ولی خدا بخواد بشه میشهه

الان شبی یک انوکسان ب شکمم میزنم

چهارنوبت انسولین ب بازوهام

خدا خودش تااینجا کمک کرده و لطف کرده بهم بقیش هم قطعا کمک خدا هس ومیگذرونم تافروردین ک زایمان کنم 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
خانواده خودم هفته ششم به خوانواده شوهرم بعد سه ماهگی

منم به خانواده همسرم میخوام بعد سه ماه بگم

میترسم به مامانم نگم دلخور بشه

چون بیشتر باهاش صمیمی ام تا مادر شوهرم

با اونا خیلی رابطه نداریم شاید هر چهار پنج ماه در میون ببینمشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم اره فعلا که دو دلم به مادرم بگم یا نه

ب مامانت ک اره هواتوداره حداقل

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
یکی ک خود بخود بود تو همون هفته های۵-۶فک کنم ب سونو نرسید اصلا یکی دیگ پارسال بود ک توی۷ هفته قلبش ...

ان شالله ب خوشی بغلش میگیری منم هر شب امپول اناکساپارین میزنم دکترت نگفت تا کی باید بزنی؟

من بارداری اولم نزدیکا به محض مثبت شدن آزمایش بقیه بعد ان تی الانم اقدامم اگر باشم قصد ندارم اصلا ...

انشالله هرچی خیر و صلاحته برات پیش بیاد عزیزم

برسی به همونی که دوست داری

انشالله هرچی خیر و صلاحته برات پیش بیاد عزیزم برسی به همونی که دوست داری

ممنونم از دعای قشنگت عزیز دلم.

ان شاءالله شما هم به سلامتی طی کنی این دوران رو😘

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
یکی ک خود بخود بود تو همون هفته های۵-۶فک کنم ب سونو نرسید اصلا یکی دیگ پارسال بود ک توی۷ هفته قلبش ...

عزیزم خدا حغظ کنه نی نی رو برات.  منم خواهرم پارسال بین هفته ی پنج تا شش خود به خود سقط شد الان دوباره بارداره هفته پنجم هست.  انقد میترسم بازم همون اتفاق بیفته 

ان شالله ب خوشی بغلش میگیری منم هر شب امپول اناکساپارین میزنم دکترت نگفت تا کی باید بزنی؟

فک کنم تااخرباید بزنیم این امپول رو البته بعضیا هم میگن ۲۴یا۴۸ساعت قبل زایمان قطع میکنن

شما چندوقته ای

عزیزم خدا حغظ کنه نی نی رو برات.  منم خواهرم پارسال بین هفته ی پنج تا شش خود به خود سقط شد الان ...

توکل ب خدا کنه دیگ هرچی خدابخواد 

دقیقا منم از گله کردن مادرم میترسم

به مامانت بگو 

مامانمو میشناسم که نگفتم اگه میگفتم کل فامیل همون روز میگفت

خدایا ایمانی از تو میخواهم که دلم آن را لمس کند و باور صادقانه ای که بدانم هرگز چیزی به من نمیرسد، مگر آنچه تو برایم مقدر کردی و مرا از زندگی به آنچه نصیبم فرمودی خشنود بدار، ای مهربان‌ترین مهربانان. 

عزیزم

انشالله به. سلامتی و خوشی بغلش کنی

منم تیروئیدم خیلی کم کار بود

نمیدونستم تو آزمایشهای بعد بارداری متوجه شدم

دکترم تو هفته 6 متوجه شد و منو فرستاد دکتر غدد

خیلی هم ترسوند چون وحشتناک کم کار بود و احتمال سقط خیلی زیاد بود

دکترم گفت هفته نهم برم سونو ببینم جنین سالمه یا نه

دیدیم همه چی نرماله

خود دکترم همش میگفت خداروشکر خیلی میترسیدم

الا تازه وارد هفته 11 شدم

فک کنم تااخرباید بزنیم این امپول رو البته بعضیا هم میگن ۲۴یا۴۸ساعت قبل زایمان قطع میکنن شما چ ...

یا الله...طاقت ندارم هم درد داره هم حالت تهوع میگیرم  وقتی میزنم

من هفته ۱۲ ام...

دکترم سری قبل گفت فعلا تا اولین غربالگریت بزن ببینیم چی میشه...

هنوز جواب سکنو و ازمایشم نبردم براش تا اتر هفته بعد حتنا میبرم ببینم جی میگه...

عزیزم انشالله به. سلامتی و خوشی بغلش کنی منم تیروئیدم خیلی کم کار بود نمیدونستم تو آزمایشهای بعد ...

خداروشکر خداخودش کمک میکنتت

خدابخواد نگهدارش باشه هس واگ روزی خوردنیا باشه هر کاریم کنی میمونه

خدا خودش کافیه برامون خیرو خوشی و خوب بخواد